«Σφυρίζουν» εκατομμύρια στην Premier: Η Άρσεναλ δίνει 113 για τον Ντέκλαν Ράις – Η Μάντσεστερ Γ. για τα 200 του Κέιν – Έκλεισαν ΜακΆλιστερ, Μάντισον –

Ο κορυφαίος επιθετικός της Αγγλίας Χάρι Κέιν epa09267680 EPA/Andy Rain




Η Ρεάλ Μαδρίτης, φαίνεται πως δεν έχει πλέον ως προτεραιότητα την απόκτηση του Χάρι Κέιν, ως αντικαταστάτη του Καρίμ Μπενζεμά.

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, η αλλαγή στάσης των Μαδριλένων, οφείλεται αφ’ ενός στα περίπου 200 εκ. ευρώ που αξιώνει η διοίκηση της Τότεναμ και αφ’ ετέρου στο γεγονός, ότι ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας, έχει συμβόλαιο με την Τότεναμ, μέχρι το 2024.

«Ο Χάρι Κέιν δεν είναι πλέον στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης για να ενισχύσει την επίθεση, η επιχείρηση έχει… ψυχραθεί», αναφέρει χαρακτηριστικά η ισπανική εφημερίδα «As», στο θέμα για τον Κέιν, ο οποίος επιθυμεί ετήσιες απολαβές, περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ.

Ραντεβού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Την ίδια ώρα η Τότεναμ προσπαθεί να κρατήσει στο δυναμικό της τον Χάρι Κέιν, μολονότι φέρεται ως ο μεγάλος «στόχος» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Άγγλος σταρ ακούει τις δεσμεύσεις από τη διοίκηση της Τότεναμ πως θα επενδύσει στην ενίσχυση της ομάδας, ώστε να πρωταγωνιστήσει στην Premier League τα επόμενα χρόνια, με τους παράγοντες να μη σκέφτονται την παραχώρηση του, όπως δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος της ομάδας του Λονδίνου, Ντάνιελ Λίβι.

Ο ίδιος όμως ο Κέιν δεν πείθεται, μετά και την πρόσληψη του Άγγελου Ποστέκογλου στην τεχνική ηγεσία, και έχει αποφασίσει ν’ απορρίψει την πρόταση για την επέκταση του συμβολαίου του.

Το τρέχον συμβόλαιο του λήγει το 2024 και η ομάδα του Λονδίνου θέλει να το επεκτείνει για δύο επιπλέον χρόνια, αλλά ο ίδιος έχει αποφασίσει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να συναντηθεί ο ατζέντης του με τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ, η οποία προσφέρει 100 εκατ. ευρώ στην Τότεναμ και στον ίδιο πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, με ετήσιες αποδοχές κοντά στα 20 εκατ. ευρώ.

Επίσημη πρόταση της Άρσεναλ για τον Ντέκλαν Ράις

Η Άρσεναλ θα κάνει τα πάντα για την απόκτηση του Ντέκλαν Ράις από τη Γουέστ Χαμ, με τον Μίκελ Αρτέτα να τον έχει πρώτο στη μεταγραφική λίστα του.

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ η διοίκηση της ομάδας του Λονδίνου συνεχίζει την προσπάθεια για την απόκτηση του διεθνούς μέσου, για τον οποίο είχε κινηθεί και στην περασμένη θερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει τα δικαιώματα του από τα «σφυριά».

Η διοίκηση της Γουέστ Χαμ αποφάσισε τώρα να τον παραχωρήσει, μετά και την κατάκτηση του conference league, και τού υποσχέθηκε μεταγραφή σε άλλη ομάδα.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ η Αρσεναλ αναμένεται να καταθέσει άμεσα επίσημη πρόταση 113 εκατ. ευρώ στη Γουέστ Χαμ για να πάρει τα δικαιώματα του, ενώ στον ίδιο τον διεθνή άσο προτείνει εξαετές συμβόλαιο συνεργασίας, με ετήσιες αποδοχές κοντά στα 11 εκατ. ευρώ.

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε τον ΜακΑλιστερ

Η Λίβερπουλ είναι και επίσημα από σήμερα ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Αλέξις ΜακΑλιστερ για να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της.

Ο Γιούργκεν Κλοπ επέλεξε την απόκτηση του 24χρονου Αργεντινού μέσου, παγκόσμιου πρωταθλητή με την εθνική ομάδα της χώρας του, ο οποίος πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε το συμβόλαιο συνεργασίας, έως το καλοκαίρι του 2028. Το κόστος της μεταγραφής από την Μπράιτον δεν ξεπέρασε τελικά τα 45 εκατ. ευρώ.

Ο ΜακΑλιστερ, που θα φορά τη φανέλα με το Νο 10, θα έχει ετήσιες αποδοχές στα επτά εκατ. ευρώ συν τα μπόνους επίτευξης στόχων.

«Αισθάνομαι φανταστικά. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, είναι φανταστικό που βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ να ξεκινήσω. Ηθελα να είμαι εδώ από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας, οπότε είναι καλό που όλα τελείωσαν. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους συμπαίκτες του», αναφέρει σε δήλωσή του ο Αργεντινός άσος, ο οποίος φόρεσε 112 φορές τη φανέλα της Μπράιτον, με απολογισμό 20 γκολ και 9 ασίστ.

Η Νιούκαστλ ανακοινώνει την απόκτηση του Μάντισον

Η Νιούκαστλ θεωρεί δεδομένη την απόκτηση του Τζέιμς Μάντισον τη θερινή μεταγραφική περίοδο, καθώς γίνεται λόγος για προφορική συμφωνία με τον ατζέντη του διεθνή άσου, η οποία θα επισημοποιηθεί την 1η Ιουλίου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ ο Εντι Χάου επιμένει για την απόκτηση του διεθνή μεσοεπιθετικού από τη Λέστερ και η διοίκηση προσφέρει 54 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του.

Οι «ανθρακωρύχοι» ήθελαν να αποκτήσουν τον Μάντισον και το περασμένο καλοκαίρι, αλλά η Λέστερ απάντησε αρνητικά στην πρόταση από την ομάδα της βόρειας Αγγλίας.

Ο διεθνής άσος θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, μετά τον υποβιβασμό της Λέστερ, και εκτός από τη Νιούκαστλ, έχει πρόταση και από την Τότεναμ, αλλά προτιμά το «Σεντ Τζέιμς Παρκ».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μαδρίτη, Ισπανία / Λονδίνο, Βρετανία / Λίβερπουλ, Βρετανία

Ευρωπαϊκός τίτλος στη Γουέστ Χαμ μετά από 58 χρόνια: Οι Λονδρέζοι λύγισαν την Φιορεντίνα στον τελικό Europa Conference League

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: