Μεταγραφές εκατοντάδων εκατομμυρίων και σύγκρουση γιγάντων: Ολες οι σημερινές φήμες της ποδοσφαιρικής αγοράς στην Ευρώπη

Photos: EPA/MOHAMMED BADRA, EPA/ADAM VAUGHAN




Μεταγραφές που μεταφράζονται σε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ ή βρετανικές λίρες αλλά και ηχηρές μετακινήσεις βρίσκονται στα σκαριά από τους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Αλλες από αυτές βρίσκονται σε προκεχωρημένο επίπεδο, ενώ άλλες καταγράφονται προς το παρόν ως φήμες:

Το BBC μάζεψε τις πιο… θορυβώδεις από τις περιπτώσεις.

Εχουμε και λέμε λοιπόν:

Ο Χάρι Κέιν της Tότεναμ θέλει να πάει στην Μπάγερν Μονάχου αλλά η αρχική προσφορά των Γερμανών για 60 εκατ. λίρες έχει κριθεί πολύ… λίγη από τους Βρετανούς που ζητούν περισσότερα για να κλείσει το deal

Η Άρσεναλ υπέβαλε τρίτη προσφορά για τον 24χρονο μέσο της Γουέστ Χαμ και της Αγγλίας, Ντέκλαν Ράις, με την προσφορά να ξεκινά από ένα αρχικό ποσό 100 εκατομμυρίων λιρών και άλλα 5 εκατομμύρια σε πρόσθετα μπόνους.

Η Τότεναμ πλησιάζει σε συμφωνία 40 εκατομμυρίων λιρών για τον μέσο της Λέστερ Τζέιμς Μάντισον, 26 ​​ετών, με τον Άγγλο διεθνή να υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις την Τετάρτη.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας Ντέιβιντ ντε Χέα, 32 ετών, είχε επεκτείνει το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ , αλλά ο σύλλογος του Ολντ Τράφορντ υπαναχώρησε από τη συμφωνία και τελικά του προσφέρει χαμηλότερο μισθό από ό,τι αρχικά. Ο λόγος της ανατροπής ίσως κρύβεται στις αμφιβολίες του νέου προπονητή Έρικ τεν Χαγκ για τον Ντε Χέα.

Η ανάγκη της Πόρτο να μαζέψει χρήμα έτσι ώστε να τηρήσει τους κανονισμούς του Financial Fair Play την ανάγκασε να προσφέρει τον τερματοφύλακά της Ντιόγκο Κόστα σε αρκετούς μνηστήρες σε όλη την Πρέμιερ Λιγκ: Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μεταξύ εκείνων που ήρθαν σε επαφή για τον 23χρονο Πορτογάλο διεθνή.

Η Λίβερπουλ είναι έτοιμη να ανταγωνιστεί τη Ρεάλ Μαδρίτης στην προσπάθεια να αποκτήσει τον Γάλλο επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Μπαπέ (Kylian Mbappe), 24 ετών, με μια προσφορά άνω των 300 εκατομμυρίων ευρώ σύμφωνα με τον ατζέντη της Fifa, Marco Kirdemir.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα εξετάσει επίσης το ενδεχόμενο να μπει σε δημοπρασία για τον Μπαπέ, με την PSG να είναι ανοιχτή σε προσφορές από ομάδες της Premier League.

Η Ίντερ πρόκειται να κάνει νέα προσφορά για να δανειστεί τον Βέλγο επιθετικό της Τσέλσι, Ρομέλου Λουκάκου, 30 ετών, με δυνατότητα αγοράς 25,8 εκατομμυρίων λιρών στο τέλος της σεζόν.

Η Άρσεναλ πλησιάζει στην απόκτηση του Ολλανδού αμυντικού του Άγιαξ, Γιούριεν Τίμπερ, 22 ετών, και του Γερμανού επιθετικού της Τσέλσι, Κάι Χάβερτς, 24 ετών .

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του μέσου της Μπαρτσελόνα , Φρένκι ντε Γιονγκ, 26 ετών, με την Μπάγερν Μονάχου να διερευνά επίσης την πιθανότητα να προσλάβει τον Ολλανδό διεθνή.

Η Γουέστ Χαμ βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Γιουβέντους για μόνιμη συμφωνία για τον Ελβετό μέσο, ​​Ντένις Ζακαρία. Ο 26χρονος έπαιξε την περασμένη σεζόν ως δανεικός στην Τσέλσι.

Η Μπράιτον δεν έχει λάβει ακόμη καμία πρόταση για τον μέσο του Ισημερινού, Μόιζες Καϊσέδο, 21 ετών, και ενδιαφέρεται για τον μέσο του Άγιαξ από την Γκάνα, Μοχάμεντ Κούντους, 22 ετών.

Ο Άγιαξ ζητά 40 εκατομμύρια λίρες για τον επιθετικό μέσο Kudus με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ενδιαφέρεται επίσης για συμφωνία.

Η Λίβερπουλ και η Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ είναι μεταξύ των συλλόγων της Πρέμιερ Λιγκ που κοιτάζουν προς τον Ιταλό επιθετικό της Γιουβέντους με 51 εκατ. £, Φεντερίκο Κιέζα, 25 ετών. )

Η Τσέλσι απέρριψε μια πρόταση από τη Γαλατασαράι για να αποκτήσει τον Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, 34 ετών, με ελεύθερη μεταγραφή, καθώς θέλει να ανακτήσει μερικά από τα 10,3 εκατομμύρια λίρες που ξόδεψε για αυτόν τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Η Λιντς Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται για τον 26χρονο Άγγλο σέντερ μπακ της Λίβερπουλ, Νατ Φίλιπς. (Αθλητικός – απαιτείται συνδρομή)

Η Ρεάλ Μαδρίτης εξετάζει το ενδεχόμενο να ενεργοποιήσει τη ρήτρα αποδέσμευσης των 17,5 εκατομμυρίων ευρώ του μέσου της Φενέρμπαχτσε, Άρντα Γκιουλέρ, αλλά το ποσό της προμήθειας που προστίθεται επιπλέον για τον 18χρονο περιπλέκει τη συμφωνία.

Η Έβερτον απέρριψε προσφορά 4 εκατομμυρίων λιρών από την Ίπσουιτς Τάουν για τον 22χρονο Άγγλο επιθετικό Έλις Σιμς. (Football Insider)

Ο πρώην μέσος της Αγγλίας, Τζέσι Λίνγκαρντ, 30 ετών, «εξετάζει όλες τις επιλογές» και δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία μετά την αποχώρησή του από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον -πρώην προπονητή των Άστον Βίλα, Νόριτς και Λέστερ- Ντιν Σμιθ, για να καλύψει την κενή θέση του κόουτς.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Τρία ονόματα στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού για τα άκρα της άμυνας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter