Μεντβέντεφ: «Ο κόσμος θα βρεθεί στο χείλος της καταστροφής αν η Wagner ελέγξει τα πυρηνικά της Ρωσίας»

File photo: Ο αναπληρωτής πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ. EPA, LEXANDER ASTAFYEV, SPUTNIK




Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, είπε ότι ολόκληρος ο κόσμος θα βρισκόταν στο χείλος της καταστροφής εάν τα ρωσικά πυρηνικά όπλα πέσουν στα χέρια «ληστών».

Νωρίτερα δήλωσε ότι η Ρωσία δεν θα επιτρέψει μια ανταρσία υπό την ηγεσία του μισθοφόρου Γεβγένι Πριγκόζιν να μετατραπεί σε πραξικόπημα ή παγκόσμια κρίση, όπως μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS το Σάββατο.

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε επίσης σήμερα ότι προειδοποίησε τις χώρες της Δύσης να μην επιχειρήσουν να «επωφεληθούν» από την ανταρσία της παραστρατιωτικής οργάνωσης Βάγκνερ για να «προωθήσουν τους ρωσοφοβικούς τους στόχους», διαβεβαιώνοντας ότι η ανταρσία αυτή δεν θα εμποδίσει τη Μόσχα να επιτύχει τους στόχους της στην Ουκρανία.

«Όλοι οι στόχοι της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία θα επιτευχθούν», πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ο Πριγκόζιν πάει να καταλάβει Κρεμλίνο και πυρηνικά: Άγνωστοι ακόμη τελικοί στόχοι και υποκινητές – Θρίλερ με το που βρίσκεται ο Πούτιν – Οδοφράγματα στη Μόσχα και συγκρούσεις καθ’ οδόν [videos]

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: