Φωτιά σε κατάστημα επίπλων στη Λεωφόρο Ποσειδώνος. Τι ανακοίνωσε το Πυροσβεστικό Σώμα που έσπευσε αμέσως στον Άλιμο (video)




Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε κατάστημα επίπλων στη Λεωφόρο Ποσειδώνος 47 στο ρεύμα προς Πειραιά, στον Άλιμο.

Επί τόπου επιχειρούν 26 πυροσβέστες με 8 οχήματα και δύο κλιμακοφόρα. Σϋμφωνα με το Πυροσβεστικό Σώμα “υπό έλεγχο τέθηκε η #πυρκαγιά σε ισόγειο κατάστημα επί της Λεωφ. Ποσειδώνος στον Άλιμο Αττικής”.

Σύμφωνα με το OPEN και την Ευλαμπία Ρέβη:

Μαρτυρία που καταγγέλλει εμπρησμό έχει στα χέρια της η Ελληνική Αστυνομία αναφορικά με την πυρκαγιά που ξέσπασε τη νύχτα σε κατάστημα επίπλων επί της λεωφόρου Ποσειδώνος στον Άλιμο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ethnos.gr αυτόπτης μάρτυρας κάλεσε στην Άμεση Δράση και ανέφερε ότι είδε έναν άντρα μετρίου αναστήματος με χακί μπουφάν και μαύρο κράνος να κατεβαίνει από μοτοσικλέτα και να πετά προς το κατάστημα εκρηκτικό μηχανισμό.

Στη συνέχεια ανέβηκε στην μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού όπου τον ανέμενε ο συνεργός του και διέφυγαν προς την δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας προς τη Λεωφόρο Ποσειδωνος. Με βάση τις ίδιες πληροφορίες έχει καταγράψει, όπως είπε ο μάρτυρας στους αστυνομικούς τις κινήσεις τους σε βίντεο που τράβηξε με το κινητό του τηλέφωνο.

Να σημειωθεί ότι την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: