Ενα βήμα πριν από το θάνατο έφθασε η Μαντόνα: «Προετοιμαζόμασταν για το χειρότερο» λένε μέλη της οικογένειάς της

Φωτογραφία ΑΠΕ-ΜΠΕ




Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την υγεία της Μαντόνα. Οι συγγενείς της προετοιμάζονταν για το χειρότερο, σύμφωνα με όσα είπε μέλος της οικογένειάς στη DailyMail.

Η 64χρονη σταρ βρέθηκε αναίσθητη στη Νέα Υόρκη το Σάββατο και μεταφέρθηκε άμεσα στη ΜΕΘ, όπου σύμφωνα με πληροφορίες διασωληνώθηκε μέσα στη νύχτα.

Με ανακοίνωσή του ο μάνατζέρ της Guy Oseary έκανε γνωστό ότι έπασχε από «σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη» και χρειαζόταν χρόνο για να αναρρώσει, κι έτσι οδηγήθηκε στο να αναβάλει την περιοδεία της, η οποία θα ξεκινούσε στο Βανκούβερ στις 15 Ιουλίου.

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν οι συγγενείς της στην DailyMail πέρασαν αρκετές δύσκολες ημέρες χωρίς να είναι σίγουροι αν η ίδια θα τα καταφέρει.

Πρόσθεσαν ότι η σοκαριστική κατάρρευση ήταν ένα κάλεσμα αφύπνισης για τη Madonna, η οποία πιστεύει ότι είναι «ανίκητη» και πίεζε τον εαυτό της εξαιρετικά σκληρά για να προετοιμαστεί για την περιοδεία.

«Τις τελευταίες δύο ημέρες, κανείς δεν ήξερε πραγματικά προς ποια κατεύθυνση θα εξελισσόταν όλο αυτό και η οικογένειά της προετοιμαζόταν για το χειρότερο», είπε συγγενής.

«Γι’ αυτό το λόγο κρατήθηκε μυστικό από το Σάββατο. Όλοι πίστευαν ότι μπορεί να την χάσουμε και αυτή ήταν η πραγματικότητα της κατάστασης».

Επιπλέον, η οικογενειακή πηγή δήλωσε στη DailyMailότι η ξαφνική νοσηλεία της τους έφερε κοντά. «Όλα τα μέλη της οικογένειας της Μαντόνα έχουν ενωθεί γι’ αυτό», ανέφερε ο συγγενής.

Και πρόσθεσε ότι αυτή η περιπέτεια λειτούργησε ως υπενθύμιση για την τραγουδίστρια ότι πρέπει να φροντίζει τον εαυτό της.

«Αυτό πραγματικά την ξύπνησε γαμώτο. Δεν ζούσε τόσο υγιεινά όσο θα έπρεπε για την ηλικία της και έχει εξαντλήσει τον εαυτό της τους τελευταίους δύο μήνες.

Νομίζει ότι είναι ακόμα νέα, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι. Πιστεύει επίσης ότι είναι αήττητη» τόνισε.

Στο μεταξύ, πληροφορίες από το περιβάλλον της τραγουδίστριας ανέφεραν ότι δούλευε νυχθημερόν για να εξασφαλίσει ότι η περιοδεία της θα είναι τέλεια, ενώ αποκάλυψε ότι κάνει πρόβες έξι ημέρες την εβδομάδα.

Άλλος συγγενής δήλωσε στην DailyMail τον Απρίλιο ότι «τους έφερνε όλους στα τάρταρα με την τελειομανία της».

Τότε η πηγή είπε ότι η Μαντόνα ήταν «σε απίστευτη φόρμα».

Ενα άλλο μέλος της οικογένειας δήλωσε την Τετάρτη ότι η συζήτηση για την περιοδεία της έχει τελειώσει γιατί η τραγουδίστρια χρειάζεται να ξεκουραστεί.

«Θα βάζει την καριέρα της και τη φήμη της πάνω από την υγεία της μέχρι την ημέρα που θα πεθάνει» είπε χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση

Σύμφωνα με όσα έιχαν γίνει γνωστά «η Madonna ανέβαλε την παγκόσμια περιοδεία της καθως είναι αναγκασμένη να παραμείνει σε εντατική μονάδα θεραπείας με σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη.

Αναμένεται ωστόσο πλήρης ανάρρωση».

Ο μάνατζέρ της έκανε γνωστό, ότι η ποπ σταρ εμφάνισε μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη, η οποία την οδήγησε σε «πολυήμερη παραμονή σε ΜΕΘ».

Σε δήλωσή του, ο Guy Oseary είπε ότι η υγεία της Madonna βελτιώνεται, αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ιατρική φροντίδα.

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk

Αποκαλύψεις για τον «γυμνό σεξισμό» του Τραμπ σε νέο βιβλίο: Αποκρουστικά σχόλια ακόμη και σε βάρος της κόρης του, Ιβάνκα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: