Τους έσφαξε με το γάντι: H απάντηση της Μαντόνα, μέσω των δικηγόρων της, στη μήνυση που της έκαναν για την καθυστερημένη έναρξη της συναυλίας της: Ενας λογικός θεατής θα καταλάβαινε…

File Photo US singer Madonna performs (C) on stage during a concert as part of her Rebel Heart Tour in Zurich, Switzerland, late 12 December 2015. EPA/WALTER BIERI




Να απορρίψει μια ομαδική αγωγή σε βάρος της βασίλισσας της ποπ, Μαντόνα, ζήτησαν οι δικηγόροι της από έναν ομοσπονδιακό δικαστή. Η αγωγή καταγγέλλει ως απαράδεκτη και επιζήμια την καθυστέρηση δύο ωρών στην έναρξη μιας συναυλίας της τον περασμένο Ιανουάριο, στο πλαίσιο της περιοδείας της στη Νέα Υόρκη «Celebration».

Η κατάθεση υποστηρίζει ότι η καταγγελία των εναγόντων ότι οι θαυμαστές έπρεπε να «σηκωθούν νωρίς για να πάνε στη δουλειά» την επόμενη μέρα δεν συνιστά νομικό ζήτημα για το οποίο κάποιος μπορεί να μηνυθεί.

Οι θαυμαστές Michael Fellows και Jonathan Hadden υπέβαλαν αγωγή λίγο μετά τις συναυλίες της Madonna τον Δεκέμβριο του 2023 στο Barclays Center του Μπρούκλιν. Ισχυρίστηκαν ότι οι συναυλίες είχαν διαφημιστεί ψευδώς επειδή ανέβηκε στη σκηνή μετά τις 10:30 μ.μ. – παρόλο που οι ώρες έναρξης των παραστάσεων ήταν 8:30 μ.μ.

Συγκεκριμένα, υποστήριξαν ότι η αργοπορία της ήταν μια «άστοχη άσκηση ψευδούς διαφήμισης, αμελούς παραπληροφόρησης και αθέμιτων και παραπλανητικών εμπορικών πρακτικών». Στην καταγγελία τους υποστηρίζουν ακόμη ότι η ώρα λήξης της συναυλίας, περίπου τη 1 τη νύχτα θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τους θεατές ως αποτέλεσμα των περιορισμένων επιλογών στη μετακίνησή τους ενώ αναγκάστηκαν να κοιμηθούν αργότερα από το προγραμματισμένο.

«Οι κατηγορούμενοι παρέλειψαν να ειδοποιήσουν τους κατόχους εισιτηρίων ότι οι συναυλίες θα ξεκινούσαν πολύ αργότερα από την ώρα έναρξης που ήταν τυπωμένη στο εισιτήριο και ως διαφήμιση», πρόσθεσαν οι Fellows και Hadden.

Οι δικηγόροι της pop star, ωστόσο, είπαν ότι δεν υπήρχε τίποτα παράλογο σχετικά με το χρονοδιάγραμμα των συναυλιών και ότι οι θαυμαστές πήραν ακριβώς αυτό που πλήρωσαν.

«Πουθενά οι κατηγορούμενοι δεν διαφήμισαν ότι η Μαντόνα θα ανέβαινε στη σκηνή στις 8.30 μ.μ. και κανένας λογικός θεατής – και σίγουρα κανένας θαυμαστής της Μαντόνα – δεν θα περίμενε ότι ο καλλιτέχνης σε μια μεγάλη συναυλία αρένας θα ανέβαινε στη σκηνή την ώρα της εκδήλωσης που αναγραφόταν στα εισιτήρια», δήλωσαν.

«Μάλλον, ένας λογικός θεατής της συναυλίας θα καταλάβαινε ότι οι πόρτες του χώρου θα ανοίξουν την ώρα ή πριν από την ώρα του εισιτηρίου, ένα ή περισσότερα acts μπορεί να παίξουν ενώ οι παρευρισκόμενοι φτάνουν και κατευθύνονται προς τις θέσεις τους και πριν ο καλλιτέχνης βγει στη σκηνή».

Υποστήριξαν περαιτέρω ότι η μήνυση δεν ισχυρίζεται ότι «η ερμηνεία της Madonna ήταν υποβαθμισμένη, ότι η ερμηνεία της άξιζε λιγότερο από αυτό που πλήρωσαν ή ότι έφυγαν από τη συναυλία πριν παρακολουθήσουν ολόκληρη την παράστασή της».

Αρκετοί θαυμαστές εξέφρασαν την απογοήτευσή τους μετά την καθυστέρηση των εμφανίσεων της τραγουδίστριας της «Vogue», με πολλούς να ζητούν επιστροφές χρημάτων στα social media.

Η Μαντόνα ξεκίνησε την περιοδεία της στο “Celebration” στο Λονδίνο τον Οκτώβριο του 2023, αφού καθυστέρησε το σόου για μήνες, όταν αρρώστησε από μια “σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη” που την υπέβαλλε να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ για αρκετές ημέρες.

Κατά τη διάρκεια ενός σόου στην Αμβέρσα του Βελγίου τον Οκτώβριο, είπε στους θαυμαστές ότι ήταν ένα «θαύμα» που ήταν ζωντανή και σε θέση να τραγουδήσει αφού πολλοί προέβλεψαν ότι θα υποκύψει στη μόλυνση.

Με πληροφορίες από CBS

Giorgio Armani: Υπό δικαστική διαχείριση εταιρία του ιταλικού ομίλου μόδας * Καταγγελίες για κινεζικό εργασιακό μεσαίωνα στα περίχωρα του Μιλάνου

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: