Αποκαλύψεις για τον «γυμνό σεξισμό» του Τραμπ σε νέο βιβλίο: Αποκρουστικά σχόλια ακόμη και σε βάρος της κόρης του, Ιβάνκα

FILE PHOΤΟ: Ο Donald Trump και η κόρη του Ivanka EPA-EFE/ERIK S. LESSER




Αποκρουστικά στοιχεία για τον απροκάλυπτο, «γυμνό» σεξισμό του Ντόναλντ Τραμπ, εις βάρος ακόμη και της ίδιας του της κόρης Ιβάνκα αναδεικνύει το βιβλίο του Μάιλς Τέιλορ, πρώην αξιωματούχου της κυβέρνησης Τραμπ.

Ο Taylor, πρώην επιτελάρχης στο Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας, περιγράφει διάφορα περιστατικά που έκαναν τις γυναίκες στην κυβέρνηση Τραμπ να νιώθουν άβολα στο υπό έκδοση βιβλίο του, Blowback: A Warning to Save Democracy from the Next Trump

Απόσπασμα αυτού περιελήφθη σε γνώση του Newsweek, το οποίο και το προδημοσιεύει.

Μαρτυρίες συνεργατών του Τραμπ που περιέχονται στο βιβλίο, τον περιγράφουν κάνει πρόστυχα σχόλια για την εμφάνιση της κόρης του Ιβάνκα και να διερωτάται ακόμη και «πώς να ειναι το να κάνει κανείς σεξ μαζί της».

Υπάρχουν και άλλες γυναίκες σε κορυφαίες θέσεις της κυβέρνησης Τραμπ που δεν έχουν μιλήσει για την άνιση μεταχείριση που αντιμετώπισαν στην κυβέρνηση -στην καλύτερη περίπτωση- ή για τον απόλυτο «καθαρό σεξισμό» που βίωσαν από τα χέρια του Ντόναλντ Τραμπ στη χειρότερη», είπε ο Τέιλορ στο Newsweek .

Στο βιβλίο του, ο Τέιλορ περιγράφει τον «απροκάλυπτο σεξισμό» του Τραμπ απέναντι στις γυναίκες της κυβέρνησής του, από χαμηλόβαθμες συνεργάτες μέχρι γραμματείς του υπουργικού συμβουλίου.

Θυμάται ότι υπήρξε μάρτυρας αυτής της συμπεριφοράς από πρώτο χέρι σε συναντήσεις του Τραμπ με την Κίρστιεν Νίλσεν, η οποία ήταν υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας από το 2017 έως το 2019.

«Όταν ήμασταν μαζί του, η Κίρτσιεν έκανε ό,τι μπορούσε για να αγνοήσει την ανάρμοστη συμπεριφορά του Προέδρου», γράφει ο Taylor στο βιβλίο του. «Την αποκαλούσε «γλυκιά μου» και «γλυκιά μου» και της έκανε σχόλια για το μακιγιάζ και τα ρούχα της».

Ο Τέιλορ ανακαλεί ακόμη στη μνήμη του ότι κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης στο Οβάλ Γραφείο, ο Τραμπ νόμισε ότι είχε δει τη Σάρα Χάκαμπι Σάντερς, τότε εκπρόσωπο Τύπου του Λευκού Οίκου, στην αίθουσα έξω από αυτό.

Τελικά απεδείχθη ήταν ένας από τους προσωπικούς του βοηθούς, και όχι η Σάντερς. «Ωχ», είπε ο Τραμπ, σύμφωνα με τον Τέιλορ. «Και ήμουν έτοιμος να πω, «ρε συ Σάρα, αδυνάτισες πολύ!»

Σύμφωνα με το βιβλίο του Taylor, η χειρότερη συμπεριφορά ήταν τα πρόστυχα σχόλια του Τραμπ για την κόρη του.

«Συνεργάτες του έλεγαν ότι μιλούσε για το στήθος της Ιβάνκα Τραμπ, τα οπίσθιά της ενώ διερωτάτο και για το ….πώς μπορεί να είναι το να κάνει κανείς σεξ μαζί της, παρατηρήσεις που κάποτε οδήγησαν στον Τζον Κέλι να τού υπενθυμίσει στον πρόεδρο ότι η Ιβάνκα ήταν κόρη του».

«Κάποια στιγμή, ο Κέλι μου διηγήθηκε αυτή την ιστορία με εμφανή αηδία. Ο Τραμπ, έλεγε, είναι ένας «πολύ, πολύ κακός άνθρωπος».

Ο συγγραφέας του βιβλίου πιστεύει ότι ο Τραμπ παραμένει ίδιος κι απαράλλαχτος τη στιγμή που ηγείται της κούρσας για την προεδρική υποψηφιότητα των Ρεπουμπλικανών το 2024.

Και φοβάται ότι μια δεύτερη θητεία Τραμπ θα μπορούσε να αποβεί πολύ χειρότερη.

«Είναι διεστραμμένος, είναι δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις», είπε μια πηγή στο Newsweek . «Είναι ακόμα ο ίδιος άνθρωπος και, είναι απίστευτο, σκεφτόμαστε να τον κάνουμε ξανά Πρόεδρο».

Με πληροφορίες από Newsweek

Ο Πούτιν χάνει ξεκάθαρα τον πόλεμο και στην Ουκρανία και μέσα στη Ρωσία, λέει ο Μπάιντεν

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: