Στη Σιβηρία με αγάπη: Η ερωμένη του Πούτιν στην «εξορία» ψάχνει πολιτικό ρόλο στη μετά Πούτιν εποχή* Έχασε τη χλιδή της Ελβετίας λόγω κυρώσεων [videos]

FILE PHOTO: Η Αλίνα Καμπάεβα, πανθομολογούμενη ερωμένη του Πούτιν και μητέρα δυο παιδιών του. Photo via [email protected]




Η Αλίνα Καμπάεβα, η πανθομολογούμενη ερωμένη του Βλαντιμίρ Πούτιν, φέρεται να εστάλη στην Σιβηρία αφότου οι δυτικές κυρώσεις σε βάρος της κατέστησαν αδύνατο το οποιοδήποτε ταξίδι της στη Δύση.

Η 39χρονη πρώην χρυσή Ολυμπιονίκης της γυμναστικής  φημολογείται ότι έχει δύο παιδιά με τον Ρώσο πρόεδρο,  σπάνια εμφανίζεται δημοσίως και πιστεύονταν ότι ζει στην Ελβετία σε μια έπαυλη με θέα στη λίμνη της Γενεύης που αγόρασε για εκείνη και τα παιδιά της ο Πούτιν.

Αλλά μετά την αιματηρή εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία τον Φεβρουάριο του περασμένου έτους, οι κυρώσεις της Δύσης σε όσους βρίσκονται κοντά στο Κρεμλίνο έχουν κάνει όλο και πιο δύσκολο για την Καμπάεβα να ταξιδέψει στη Δύση.

Είναι επίσης ύποπτη από ορισμένους ότι σχεδίαζε μια δική της πολιτική καριέρα εν μέσω των χαοτικών σκηνικών που εξελίσσονται στη Μόσχα, πίσω από τον θρόνο του Πούτιν.

Οι δυο τους φημολογείται ότι είναι μαζί από το 2008 όταν ο Πούτιν ήταν ακόμη παντρεμένος με την πρώτη του σύζυγο, Λιουντμίλα Πούτινα.

Τρία χρόνια νωρίτερα, είχε φωτογραφηθεί ενθουσιασμένος να δίνει στην Καμπάεβα ένα σημαντικό βραβείο στο Κρεμλίνο.

  • Η Καμπάεβα είναι γνωστό ότι γέννησε στην Ελβετία το 2015 και στη Μόσχα το 2019.

Ο Πούτιν δεν έχει παραδεχτεί ποτέ ότι έχει σχέση με την Καμπάεβα και τα κρατικά μέσα ενημέρωσης απαγορεύουν οποιαδήποτε αναφορά σε δεσμούς μεταξύ των δύο.

Η Καμπάεβα φωτογραφήθηκε τώρα στην πόλη Ομσκ της Σιβηρίας αφού πέταξε εκεί κάτω από υψηλή ασφάλεια.

Εθεάθη να παρακολουθεί το Evgeniya Cup για παιδιά αθλητές, περίπου 2.000 μίλια από τα παλάτια που πιστεύεται ότι μοιράζεται με τον Πούτιν.

 

 

Η μία από τις ντάτσες του ζεύγους είναι κρυμμένη στα δάση του Valdai, στη βόρεια Ρωσία, ενώ η άλλη έχει θέα στη Μαύρη Θάλασσα στο Gelendzhik, λιγότερο από 100 μίλια από τα σύνορα με την Ουκρανία, όπου οι Ρώσοι στρατιώτες διαπράττουν αμέτρητες φρικαλεότητες.

  • Στο τουρνουά γυμναστικής συμμετείχαν παιδιά αθλητές από περιοχές της Ουκρανίας που προσαρτήθηκαν παράνομα από τη Ρωσία, καθώς και από κράτη που ήταν υπέρ του Πούτιν, όπως η Λευκορωσία και η Κούβα.

Δεν είναι σαφές πόσο καιρό θα μείνει η Καμπάεβα στη Σιβηρία, αλλά έρχεται καθώς φήμες φουντώνουν ότι ψάχνει για κορυφαίο πολιτικό αξίωμα.

Πιστεύεται ότι σχεδιάζει να αναδειχθεί πρόεδρος της Γερουσίας της χώρας για το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο, έναν ισχυρό ρόλο στο καθεστώς της Ρωσίας.

  • Αυτή τη στιγμή τη θέση κατέχει η 74χρονη Βαλεντίνα Ματβιγιένκο,  η πλέον υψηλόβαθμη γυναίκα αξιωματούχος του Πούτιν, η οποία αναμένεται να συνταξιοδοτηθεί σύντομα.

Η Καμπάεβα και η Ματβιγένκο  φωτογραφήθηκαν μαζί τον περασμένο μήνα σε ένα γυμναστήριο στο Σότσι, θέρετρο της Μαύρης Θάλασσας, όπου βρίσκεται το θερινό παλάτι του Πούτιν.

  • Μια πρώην αντιφρονούσα Ρωσίδα βουλευτής, η Μαρία Μακσάκοβα, ισχυρίστηκε ότι η Καμπάεβα θέλει να εδραιωθεί σε έναν ισχυρό ρόλο σε περίπτωση που ο Πούτιν αρρωστήσει πολύ για να κυβερνήσει ή αν πάλι αναγκαστεί να παραιτηθεί λόγω της έκβασης του πολέμου.

Είπε σε εκπομπή της ουκρανικής τηλεόρασης: «Σχετικά με τη μοίρα της Καμπάεβα, νομίζω ότι θέλει να πάρει τον ρόλο της Βαλεντίνα Ματβιγένκο, ακόμα κι αν φαίνεται να είναι αρκετά δύσκολο».

Πρόσθεσε ότι η Καμπάεβα «κατανοεί τις μελλοντικές απειλές» καθώς και τον κίνδυνο για εκείνη και τα παιδιά της εάν ο Πούτιν παραιτηθεί.

Και συνέχισε: “[Η Καμπάεβα] συνειδητοποιεί επίσης ότι η αθλητική της καριέρα και τα μετάλλια δεν θα τη σώσουν από μια ειρκτή μοίρα.”

Με πληροφορίες από The Sun

Δεν εγκαταλείπουμε τη Μπαχμούτ παρά τις συστάσεις διαμηνύει για την πόλη “φάντασμα” το Κίεβο -Ετοιμάζουμε την αντεπίθεση

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: