Στα Λιοντάρια ο Βαρουφάκης, στο κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης» ο Μητσοτάκης: Προεκλογικές ομιλίες στο Ηράκλειο

FILE PHOTO: Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης συνομιλεί με κόσμο κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στο κεντρικό προεκλογικό περίπτερο της ΝΔ στο Σύνταγμα, Κυριακή 14 Μαΐου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ




Στο Ηράκλειο θα μιλήσει απόψε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζοντας τον κύκλο των προεκλογικών περιοδειών του στην τελική ευθεία προς τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής.

Είναι η τρίτη επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στο Ηράκλειο τους τελευταίους τρεις μήνες και θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα της Δευτέρας 15 Μαΐου στο κηποθέατρο “Ν. Καζαντζάκης”, όπου γίνονται οι τελευταίες προετοιμασίες για την αποψινή κεντρική προεκλογική εκδήλωση της Ν.Δ. στο Ηράκλειο. Ό

πως είπε, μιλώντας στην ΕΡΤ Ηρακλείου, ο πρόεδρος της τοπικής ΝΟΔΕ Βαγγέλης Καρκανάκης, έξω από το κηποθέατρο θα έχουν τοποθετηθεί δύο γιγαντοοθόνες, προκειμένου να μπορέσουν να παρακολουθήσουν την ομιλία του προέδρου του κόμματος και όσοι δεν καταφέρουν να εισέλθουν στον χώρο.

Μετά την χθεσινή ομιλία του στα Χανιά, στο Ηράκλειο θα βρεθεί απόψε και ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη, Γιάνης Βαρουφάκης. Θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση του κόμματός του, στις 8 το βράδυ, στην πλατεία των Λιονταριών.

Όπως έχει ήδη γράψει το ertnews, προεκλογικές ομιλίες θα πραγματοποιήσουν στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στην πλατεία Ελευθερίας την Τετάρτη 17 Μαΐου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας και την Παρασκευή 19 Μαΐου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.

Πηγή: ertnews

Τσίπρας από το Αγρίνιο: «Κύριε Μητσοτάκη, την άλλη Κυριακή εγκαταλείπετε οριστικά το Μέγαρο Μαξίμου»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: