Ο καταδικασμένος νεοναζί Κασιδιάρης τολμά να μιλά για εκτροπή και κάνει λόγο για «επόμενη μέρα»

O Ηλίας Κασιδιάρης κατά την μεταγωγή των συλληφθέντων βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής, από το κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών, (Γ.Α.Δ.Α.) επί της Λεωφ.Αλεξάνδρας, στο κτίριο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, στην οδό Ευελπίδων, Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ




Μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου, με την οποία το «Εθνικό Κόμμα Έλληνες» αποκλείεται από τις βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαΐου, ο καταδικασμένος για την υπόθεση της «Χρυσής Αυγής» Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε:

«Απόψε καταλύθηκε οριστικά το δημοκρατικό πολίτευμα και μισό εκατομμύριο Έλληνες στερούνται το ύψιστο δικαίωμα να ψηφίσουν το κόμμα της επιλογής τους.

Το “Εθνικό κόμμα Έλληνες” στοχοποιήθηκε παράνομα γιατί είναι το πιο έντιμο και καθαρό κόμμα της εγχώριας πολιτικής σκηνής.

Αναμέναμε αυτή την πρωτοφανή εκτροπή και είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για την επόμενη μέρα. Αύριο το απόγευμα θα λάβουν χώρα οι επίσημες ανακοινώσεις μου».

Με πληροφορίες μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Τέλος ο νεοναζί Κασιδιάρης από τις εκλογές: Η Δικαιοσύνη κράτησε τους εγκληματίες εκτός πολιτικής σκηνής* Πέρασε το κόμμα του Κανελλόπουλου

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: