Κερδίζεις – μένεις, χάνεις – φεύγεις: Η ατάκα Μητσοτάκη που ερμηνεύθηκε ως σπόντα στον Αλέξη Τσίπρα

O Κ. Μητσοτάκης με τοπν Δήμαρχο Τρικκαίων. Δ, Παπαστεργίου. ΦΩΤΟ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ




Μια συζήτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Δήμαρχο Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου κατά τη σημερινή επίσκεψη του πρωθυπουργού στα Τρίκαλα, ήταν η αφορμή για να προκύψει η ατάκα «Κερδίζεις, μένεις – χάνεις, φεύγεις» που από κυβερνητικής πλευράς ερμηνεύθηκε ότι απευθύνεται στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο διάλογος έχει ως εξής:

Δημήτρης Παπαστεργίου: Αυτοί οι δύο υπέροχοι «τύποι» και κλείνουμε, είναι οι αδερφοί Καραθώνοι, οι οποίοι γυρίσαν στα Τρίκαλα και αποφάσισαν να κάνουν μία εταιρεία παραγωγής λογισμικού.

Κάποια από τα προγράμματα που έχουμε στο Δήμο μας, αυτό το πρόγραμμα είναι ένα πρόγραμμα που βοηθάει τα παιδιά να κλείνουν γήπεδο για μπάσκετ, τένις, τα γήπεδα που θέλεις να περιμένεις. Αντί να κάθεσαι να περιμένεις, λοιπόν, πας στο γήπεδο μπάσκετ εδώ και λες ότι θέλω να κλείσω σήμερα ή αύριο Παρασκευή και πας και παίζεις χωρίς να περιμένεις.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Εμείς πρέπει να σου πω ότι όταν παίζαμε μπάσκετ στην Αμερική, και πηγαίναμε και παίζαμε σε γήπεδα, υπήρχε ένας κανόνας μόνο. Τότε δεν είχαμε τέτοιες τεχνολογίες, όχι. «Κερδίζεις, μένεις».

Δημήτρης Παπαστεργίου: Σωστό, σκληρό.

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Χάνεις φεύγεις, κερδίζεις μένεις». Ο επόμενος.

Δημήτρης Παπαστεργίου: Πρόεδρε, βλέπω να μένεις Πρόεδρε.

Τα όνειρα θερινής νυχτός του Ερντογάν και η μάχη του “τουρκικού αιώνα”: Η προσβολή της Αγίας Σοφίας και τα πολεμικά εναντίον της Κύπρου

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: