Ειδικός διαμεσολαβητής Κολοβέτσιος: Ακάρ και Παναγιωτόπουλος τα είπαν παρόντος του Ελληνα ποδοσφαιριστή

Φωτογραφία από video T.C. Millî Savunma Bakanlığı




Σε ρόλο… ειδικού διαμεσολαβητή βρέθηκε ξαφνικά ο ποδοσφαιριστής Δημήτρης Κολοβέτσιος όταν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας, Χουλούσι Άκαρ, επισκέφθηκε τα γραφεία της Καϊσέρισπορ και συναντήθηκε με τον Έλληνα στόπερ.

Ο Άκαρ σήκωσε και κάλεσε στο τηλέφωνο τον ομόλογό του Νίκο Παναγοωτόπουλο και συνομίλησαν για λίγα λεπτά σε ένα φιλικό κλίμα, όπως τονίζει ο Δημήτρης Κολοβέτσιος σε post που έκανε στο Instagram.

“Νιώθω ιδιαίτερη τιμή και χαρά μετά την συνάντησή μου με τον Τούρκο Υπουργό Άμυνας Χουλούσι Άκαρ. Μετά από πρωτοβουλία του, ήρθαμε σε επικοινωνία με τον Έλληνα Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος μου μετέφερε τις θερμότερες ευχές για την πορεία μου στην τούρκικη ομάδα.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dimitris Kolovetsios (@dkolovetsios)

Με το πέρας της συζήτησης τον προσκαλέσαμε από κοινού στην πόλη της Καισάρειας. Βίωσα μία ιδιαίτερα ευχάριστη εμπειρία βλέποντας τον φιλικό τρόπο επικοινωνίας των δύο υπουργών”, έγραψε σε λεζάντα της ανάρτησής του ο Κολοβέτσιος.

“Στην Ελλάδα, ο Τσίπρας σαρώνεται από ένα γαλάζιο κύμα”: Η Liberation σημειώνει ότι ο άνεμος της ήττας αποδεικνύει ότι η μέθοδος “Coue” δεν λειτουργεί…

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: