Ελαφρώς … «υπερβολικά» όσα λένε Χάρι και Μέγκαν για αδυσώπητη καταδίωξη από παπαράτσι σε στυλ Νταϊάνας [videos]

File Photo Ο Χάρι με τη σύζηγό του Μέγκαν Μαρκλ EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA




Φαίνεται πως πράγματι υπήρξε καταδίωξη παπαράτσι, αλλά οι διαστάσεις της μάλλον τραβήχτηκαν … λίγο από τον πρίγκιπα Χάρι και την σύζυγό του Μέγκαν, οι οποίοι έκαναν λόγο για “σχεδόν καταστροφική” καταδίωξη καθώς επέβαιναν σε ταξί στη Νέα Υόρκη.

Η διάψευση των ισχυρισμών του ζεύγους ήρθε τόσο από την αστυνομία της Νέας Υόρκης όσο κι από όσα δήλωσε ο ίδιος ο οδηγός του ταξί που μετέφερε τον Χάρι και την Μέγκαν.

Το συμβάν σημειώθηκε αφού το ζεύγος αποχώρησε από μια τελετή απονομής βραβείων του Ιδρύματος Γυναικών, όπου τιμήθηκε η Μέγκαν για το έργο της, το βράδυ της Τρίτης στη Νέα Υόρκη.

«Χθες το βράδυ ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ και η κυρία Ράγκλαντ ενεπλάκησαν σε μια παρ’ ολίγον καταστροφική καταδίωξη από μια ομάδα πολύ επιθετικών παπαράτσι», ανέφερε ο εκπρόσωπος του Χάρι. «Αυτή η αδυσώπητη καταδίωξη, που κράτησε πάνω από δύο ώρες, κατέληξε σε πολλές παρ’ ολίγον συγκρούσεις με άλλους οδηγούς στον δρόμο, με πεζούς και με δύο αστυνομικούς της Νέας Υόρκης», πρόσθεσε.

Ο πρίγκιπας έχει μιλήσει πολλές φορές για τον θυμό που του προκαλεί η αδιάκριτη εισβολή του Τύπου στην προσωπική ζωή του και κατηγορεί τα μμε για τον θάνατο της μητέρας του, της πριγκίπισσας Νταϊάνας, η οποία σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι, αφού η λιμουζίνα της καταδιώχθηκε από παπαράτσι, το 1997.

Ο οδηγός ταξί, Sukhcharn Singh, δήλωσε ότι πράγματι τους ακολούθησαν παπαράτσι, ωστόσο δεν συμφώνησε με την εκτίμηση του ζευγαριού ότι επρόκειτο για «σχεδόν καταστροφική» καταδίωξη.

Ο οδηγός ταξί μιλώντας στο NBC News είπε:

««Μας μπλόκαρε ένα απορριμματοφόρο και ξαφνικά ήρθαν οι παπαράτσι και άρχισαν να βγάζουν φωτογραφίες. Νομίζω ότι όλα όσα έχουν ακουστεί είναι υπερβολικά. Δεν θα το χαρακτήριζα κυνηγητό», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε:

«Ποτέ δεν ένιωσα ότι κινδύνευα. Δεν ήταν σαν καταδίωξη με αυτοκίνητο σε ταινία. Ήταν ήσυχοι και έδειχναν να φοβούνται. Η Νέα Υόρκη είναι το ασφαλέστερο μέρος για να βρίσκεται κάποιος. Υπάρχουν αστυνομικά τμήματα, αστυνομικοί σε κάθε γωνία, οπότε δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι στη Νέα Υόρκη».

Πρόσθεσε ότι ο σωματοφύλακας του ζεύγους ανησυχούσε για τους φωτογράφους και νόμιζε ότι το ζευγάρι ήταν πολύ εκτεθειμένο και δεν ήθελε να κοινοποιηθεί η τοποθεσία του, γι’ αυτό ζήτησε από τον οδηγό να τους πάει στο αστυνομικό τμήμα.

“Οι παπαράτσι δεν ήταν επιθετικοί κατά τη διάρκεια της οδήγησής μου”, είπε.
“Ήταν πίσω μας. Θέλω να πω, έμειναν πίσω μας ,  δεν ήταν τίποτα άλλο. Κράτησαν αποστάσεις.”

Τέλος, ο ίδιος αποκάλυψε ότι το ζευγάρι του έδωσε φιλοδώρημα 50 δολάρια (40 λίρες) για τη 10λεπτη διαδρομή, επισημαίνοντας ότι ο Χάρι και η Μέγκαν «φαινόντουσαν νευρικοί» όσο ήταν στο αυτοκίνητό του.

Για το περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση και η αστυνομία της Νέας Υόρκης [ NYPD ], η οποία ανέφερε για το περιστατικό ότι δεν υπήρξαν συγκρούσεις, τραυματισμοί ή συλλήψεις στην (υποτιθέμενη) καταδίωξη.

«Το NYPD βοήθησε την ομάδα ιδιωτικής ασφάλειας που προστατεύει τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ. Υπήρχαν πολλοί φωτογράφοι που έκαναν τη μετακίνησή τους δύσκολη. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ έφτασαν στον προορισμό τους και δεν αναφέρθηκαν συγκρούσεις, προσαγωγές, τραυματισμοί ή συλλήψεις».

 

 

 

Με πληροφορίες από BBC/ SkyNews

 

Πολύωρη και επικίνδυνη καταδίωξη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν από παπαράτσι: Αυτόματοι οι θλιβεροί συνειρμοί με τη Νταϊάνα

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: