Τον γλωσσόφαγαν… Ο 92χρονος μεγιστάνας Ρούπερτ Μέρντοχ ακύρωσε τον 5ο γάμο του

FILE PHOTO: US business magnate Rupert Murdoch at the US Open Tennis Championships in Flushing Meadows, New York, USA. EPA, JUSTIN LANE




Ο Αυστραλός μεγιστάνας των ΜΜΕ Ρούπερτ Μέρντοχ ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά την ακύρωση του αρραβώνα του με τη γυναίκα που θα γινόταν η πέμπτη σύζυγός του, λίγους μήνες πριν από τον γάμο τους, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα.

Ο 92χρονος Μέρντοχ ανακοίνωσε τον αρραβώνα πριν από 15 μέρες,  ότι η 66χρονη Αν Λέσλι Σμιθ, πρώην βοηθός οδοντιάτρου και έπειτα ραδιοφωνική παραγωγός, θα γινόταν «η τελευταία του σύζυγος».

  • Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Vanity Fair, το οποίο επικαλείται ανώνυμες πηγές που πρόσκεινται στον Μέρντοχ, τα σχέδια του γάμου ακυρώθηκαν ξαφνικά.

Σύμφωνα με το Vanity Fair, ο Μέρντοχ «αισθανόταν όλο και πιο άβολα» με τις πολύ δημόσιες θέσεις της μνηστής του υπέρ της ευαγγελικής Eκκλησίας.

Ο γάμος ήταν προγραμματισμένος για το καλοκαίρι, ένα χρόνο μετά το διαζύγιο του Μέρντοκ από την τέταρτη σύζυγό του, το μοντέλο Τζέρι Χολ.

Ο Μέρντοχ, η μιντιακή αυτοκρατορία του οποίου περιλαμβάνει την Wall Street Journal, το Fox News και άλλα μέσα με μεγάλη επιρροή, έχει περιουσία που ξεπερνά τα 20 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Forbes.

Τον περασμένο μήνα ο Αυστραλός δισεκατομμυριούχος δήλωνε ενθουσιασμένος με την προοπτική του γάμου.

“‘Ήμουν πολύ νευρικός. Φοβόμουν να ερωτευτώ, αλλά ήξερα ότι θα είναι η τελευταία μου φορά. Μακάρι να είναι. Είμαι ευτυχισμένος”, έλεγε στην εφημερίδα New York Post.

Η Σμιθ και ο Μέρντοχ γνωρίστηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο στους αμπελώνες του στην Καλιφόρνια. Η γνωριμία τους έγινε σε μια εκδήλωση, μόλις έναν μήνα μετά το διαζύγιο του Μέρντοχ με την Τζέρι Χολ.

  • Η Σμιθ περιέγραφε τη σχέση της με τον Μέρντοκ ως «δώρο από τον Θεό. Μιλάω τη γλώσσα του Ρούπερτ. Μοιραζόμαστε τις ίδιες πεποιθήσεις».

«Το να πλησιάζεις τα 70 σημαίνει ότι είσαι στο τελευταίο ημίχρονο. Περίμενα την κατάλληλη στιγμή. Οι φίλοι μου είναι χαρούμενοι για μένα», έλεγε.

  • Ο Μέρντοχ, ο οποίος έχει έξι παιδιά, παντρεύτηκε για πρώτη φορά το 1956 με την αεροσυνοδό Πατρίσια Μπούκερ, μητέρα του μεγαλύτερου παιδιού του, της Προύντενς.

Το 1967 χώρισαν και την ίδια χρονιά παντρεύτηκε τη δημοσιογράφο Αννα Τορβ, με την οποία απέκτησε την Ελίζαμπεθ, τον Λάχλαν και τον Τζέιμς. Ο γάμος τους έληξε το 1999 και 17 μέρες αργότερα ο Μέρντοκ παντρεύτηκε την Γουέντι Ντενγκ, δημοσιογράφο στις επιχειρήσεις του και κατά 38 χρόνια νεότερή του.

Το ζευγάρι απέκτησε δύο κόρες, την Γκρέις και την Κλόι. Ο Μέρντοχ ζήτησε διαζύγιο από την Ντενγκ το 2013 και το 2016 παντρεύτηκε την Χολ, κατά 25 χρόνια νεότερή του. Χώρισαν τον Αύγουστο του 2022.

Με πληροφορίες από AFP μέσω ΑΠΕ – ΜΠΕ
Νέα Υόρκη, United States

Παντρεύεται για 5η φορά στα 92 του χρόνια ο Ρούπερτ Μέρντοχ μεγιστάνας των ΜΜΕ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: