O Ζαν Τοντ είπε δύο κουβέντες για την υγεία του Σουμάχερ: Το ατύχημα είχε συνέπειες. Ας τον αφήσουμε ήσυχο

FILE PHOTO: Ο Μίκαελ Σουμάχερ . EPA, DANIEL DAL ZENNARO




Ο πρώην πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου Ζαν Τοντ, προέβη σε μια σχετικά σπάνια «ενημέρωση» για την κατάσταση της υγείας του θρυλικού οδηγού.

Ο Τοντ που φέρεται να βλέπει μία φορά τον μήνα τον Μίκαελ Σουμάχερ είπε το αναμενόμενο ότι το ατύχημα είχε συνέπειες, αλλά ζήτησε να μείνει στην ησυχία της η οικογένεια του θρύλου της Formula 1.

«Ας τον αφήσουμε ήσυχο», δήλωσε ο Τοντ στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera.

«Σεβόμαστε τις επιθυμίες ιδιωτικότητας της Κορίννας και των παιδιών της, αν και γνωρίζουμε φυσικά ότι το ατύχημα είχε συνέπειες. Αλλά όποιος λέει ότι ξέρει κάτι, δεν ξέρει τίποτα».

«Πηγαίνω πάντα να τον δω. Αυτός και η οικογένειά του είναι η οικογένειά μου».

Ο Τοντ, 77 ετών σήμερα είχε μια πολύ καλή σχέση με τον Σουμάχερ όταν υπηρετούσε ως διευθύνων σύμβουλος της Ferrari.

Φέρεται μάλιστα να έχει παρακολουθήσει αγώνες Formula 1 μαζί με τον Σουμάχερ κατά τη διάρκεια των επισκέψεών του.

Η κατάσταση του Σουμάχερ φυλάσσεται με μεγάλη μυστικότητα από την οικογένειά του, με τον Γερμανό να μην έχει ποτέ εμφαμιστεί στη δημοσιότητα μετά το ατύχημά του.

Τον περασμένο μήνα,  ο Έντι Τζόρνταν , πρώην ιδιοκτήτης ομάδας Φόρμουλα 1, ισχυρίστηκε ότι η σύζυγος του Σουμάχερ, Κορίνα, ζει «σαν φυλακισμένη» για να κρατήσει μυστική την κατάσταση του συζύγου της

Ο Τζόρνταν αποκάλυψε πέρυσι ότι τα σχέδιά του να επισκεφθεί τον Σουμάχερ είχαν συναντήσει το βέτο της οικογένειας.

Η Κορίνα Σουμάχερ έχει αποφύγει να μιλήσει δημόσια για τον σύζυγό της, αλλά έριξε λίγο φως στους αγώνες της σε ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του που προβλήθηκε το 2022.

«Ο Μάικλ είναι εδώ. Διαφορετικά, αλλά είναι εδώ, και αυτό μας δίνει δύναμη, νομίζω», είχε πει τότε.

‘Είμαστε μαζί. Ζούμε μαζί στο σπίτι. Κάνουμε θεραπεία. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βελτιώσουμε την κατάσταση του Μίκαελ και να βεβαιωθούμε ότι είναι άνετα.

Και απλά να τον κάνουμε να νιώσει την οικογένειά μας, τον δεσμό μας.

«Και ό,τι και να γίνει, θα κάνω ό,τι μπορώ. Όλοι θα το κάνουμε. Προσπαθούμε να συνεχίσουμε ως οικογένεια, όπως άρεσε στον Μίκαελ και εξακολουθεί να του αρέσει. Και συνεχίζουμε τη ζωή μας.

«Το ιδιωτικό είναι ιδιωτικό», όπως έλεγε πάντα. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να μπορεί να συνεχίσει να απολαμβάνει την ιδιωτική του ζωή όσο το δυνατόν περισσότερο.

«Ο Μίκαελ πάντα μας προστάτευε και τώρα προστατεύουμε εμείς τον Μάικλ», είχε πει η σύζυγός του,

Με πληροφορίες από Daily Mail

Μυστήριο με τη σύλληψη Ρωσίδας “καμικάζι” για τη βόμβα στο καφέ της Αγ. Πετρούπολης: Ιστορίες κράτους και παρακράτους με εμπλοκή Wagner [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: