Ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν και η σύζυγος του Τζιλ Μπάιντεν εύχονται στους Ορθόδοξους Χριστιανούς για την Ανάσταση του Χριστού

FILE PHOTO: US President Joe Biden (2-L) stands beside First Lady Jill Biden (2-R) and Easter bunnies after delivering remarks regarding Easter on the Truman Balcony of the White House in Washington, DC, USA, 10 April. EPA, MICHAEL REYNOLDS




Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Τζο Μπάιντεν και η κ. Τζιλ Μπάιντεν, σε μήνυμά τους για την Ανάσταση τονίζουν ότι  αισθάνονται χαρά «για την Ανάσταση του Ιησού Χριστού και τον θρίαμβο του φωτός επί του σκότους».

Σε άλλο σημείο αναφερόμενος στους Ορθόδοξους Χριστιανούς αναφέρει ότι «κατά τη διάρκεια αυτής της ιερής περιόδου και των επόμενων ετών, προσβλέπουμε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί για να οικοδομήσουμε έναν πιο δίκαιο και συμπονετικό κόσμο για όλα τα παιδιά του Θεού».

Το μήνυμα του Τζο Μπάιντεν:

Η Τζιλ και εγώ στέλνουμε θερμές ευχές σε όλους εκείνους στην Ορθόδοξη Χριστιανική κοινότητα που γιορτάζουν το Πάσχα και χαιρόμαστε μαζί σας για την Ανάσταση του Ιησού Χριστού και τον θρίαμβο του φωτός επί του σκότους.

Σήμερα, καθώς προσευχόμαστε για όλους εκείνους που υποφέρουν από τον πόλεμο και τις διώξεις, ευχαριστούμε επίσης για τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που δένουν τις πληγές των τραυματιών και εργάζονται για την προστασία της αξιοπρέπειας όλων, υποδεχόμενοι τους πρόσφυγες και υπερασπιζόμενοι τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Όλοι μαζί, ας δεσμευτούμε εκ νέου σε αυτό το έργο και στη σφυρηλάτηση ενός καλύτερου μέλλοντος – ενός μέλλοντος όπου θα υπάρχει ασφάλεια, ελευθερία και δικαιοσύνη για όλους.

Οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί συνεχίζουν να ενισχύουν τις κοινότητες σε όλη τη χώρα μας και σε όλο τον κόσμο – από την προώθηση της κατανόησης μεταξύ των διαφορετικών θρησκειών, μέχρι την υπεράσπιση της υπεύθυνης διαχείρισης του περιβάλλοντος και την εξυπηρέτηση των άλλων με αξιοπρέπεια και σεβασμό.

Κατά τη διάρκεια αυτής της ιερής περιόδου και των επόμενων ετών, προσβλέπουμε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί για να οικοδομήσουμε έναν πιο δίκαιο και συμπονετικό κόσμο για όλα τα παιδιά του Θεού.

Statement from President Joe Biden on Orthodox Easter: Orthodox Christians continue to strengthen communities across our country and around the world

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: