Τρικυμία σε φλιτζάνι μονού εσπρέσο: Λατινοπούλου και Μπογδάνος χώρισαν τα… τσανάκια τους για να μοιράσουν το 0,…%

Κωνσταντίνος Μπογδάνος και Αφροδίτη Λατινοπούλου της εποχής της συμπόρευσής τους Πηγή YouTube https://www.youtube.com/watch?v=quwa4RFBv4s&ab_channel=ConstantinosBogdanos




Μεγάλος αχός έχει ξεσπάσει στην δεξιά, δεξιά πλευρά του πολιτικού συστήματος σε έναν πολιτικό χώρο που στις δημοσκοπήσεις καταγράφεται στα «λοιπά» με απήχηση πολύ κάτω του 1%.

Γι’ αυτό το χώρο λοιπόν διαγκωνίζονται εσχάτως ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η, για μικρό χρονικό διάστημα, συνοδοιπόρος του Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Γέννημα θρέμμα της εποχής των social media και της ιντερνετικής δημοσιογραφίας που αγαπά να προβάλει διάφορες προκλητικές απόψεις προς τέρψιν του φιλοθεάμονος κοινού η wanna be Μελόνι σε ελληνική βερσιόν και ο, πολιτικώς agent provocateur, δημοσιογράφος μάχονται για την ΠΑΤΡΙΔΑ και την ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.

Σε αυτή τη σαπουνόπερα προστέθηκε χθες Πέμπτη ένα νέο επεισόδιο καθώς η κυρία Λατινοπούλου ανακοίνωσε την ίδρυση δικού της κόμματος με με τον τίτλο «ΠΑΤΡΙΔΑ»,.

Βέβαια είναι πραγματικά σχεδόν ταυτόσημο με την «ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.» του κ. Μπογδάνου, ο οποίος διέγραψε προ λίγων ημερών την ως τότε αντιπρόεδρό του και συνεργάστηκε με τον κατασκευαστή Πρόδρομο Εμφιετζόγλου ως αντιπρόεδρος της Πατριωτικής Ένωσης.

Η πλευρά του κ. Μπογδάνου να ετοιμάζεται να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα, μήνυση και αγωγή, ισχυριζόμενη ότι το όνομα είναι κατοχυρωμένο από τον ανεξάρτητο βουλευτή Α Αθήνας στον Άρειο Πάγο και τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας.

Η κυρία Λατινοπούλου απαντά ότι ο τίτλος του δικού της κόμματος δεν είναι ακρωνύμιο και περιέχει και το όνομα της.

Ως τις εκλογές υπάρχει αρκετός χρόνος για νέα επεισόδια, μπερδέματα και… ξεμπερδέματα.

Ως προς την λαϊκή ετυμηγορία, προφανώς κανείς δεν γνωρίζει αλλά τελικά όλοι ξέρουν…

Καθαρό μήνυμα Λαζόπουλου σε Τσίπρα: Δεν ξαφνιάστηκα που στην παιδική χαρά του ΣΥΡΙΖΑ ξαναγύρισε στις τραμπάλες ο Πολάκης [βίντεο]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: