Τέσσερις νεκροί, δύο τραυματίες σε δύο τροχαία δυστυχήματα σε Κιλκίς και Πιερία

FILE PHOTO: Aσθενοφόρο σε τόπο δυστυχήματος. Photo screenshot via ert




Δύο άτομα βρήκαν το θάνατο σήμερα, στο 4ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Γουμένισσας – Φιλυριάς Κιλκίς, όταν όχημα που οδηγούσε ο 54χρονος και επέβαινε ο 52χρονος, προκειμένου να αποφύγει ακινητοποιημένο όχημα, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο.

Ο οδηγός του ακινητοποιημένου οχήματος συνελήφθη. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γουμένισσας. ·

Επίσης χθες (10 Μαρτίου 2023) και ώρα 22.30 περίπου, στην ανατολική παράπλευρη οδό της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης (427 χιλιόμετρο), στην περιοχή του Βαρικού Πιερίας, δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 22χρονος, συγκρούσθηκε με δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε 20χρονος.

Η σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 22χρονου και του 20χρονου, καθώς και τον τραυματισμό δύο πεζών, ηλικίας 21 και 17 ετών. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης.

Πηγή: ertnews

Ερχονται νέες διώξεις για την τραγωδία στα Τέμπη, ανοίγει ο κύκλος των υπόπτων: Στην Αθήνα κλιμάκιο Γερμανών πραγματογνωμόνων

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: