Τακ-τακ στην πόρτα: Ο επισκέπτης ήταν ένας αλιγάτορας *Αλληλο-αιφνιδιαστήκαμε και με δάγκωσε είπε ο νοικοκύρης στη Φλόριντα

Αλιγάτορας Image by Pfüderi from Pixabay




Ένας άνδρας στη Φλόριντα απαντώντας σε ένα χτύπημα στην εξώπορτά του όταν την άνοιξε για να δει ποιος ήταν εκεί. βρέθηκε μπροστά σε έναν αλιγάτορα μήκους 9 ποδιών που τον δάγκωσε

Ο Scot Hollingsworth, από την Daytona Beach, είπε στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό WKMG ότι έβλεπε τηλεόραση με τη σύζυγό του όταν άκουσε ένα χτύπημα στην πόρτα και σηκώθηκε για να κάνει έρευνα.

«Πήδηξα όρθιος και κατευθύνθηκα και άνοιξα την πόρτα, βγήκα ενώ προσπαθούσα να φτάσω στα φώτα και μετά βίας βγήκα από την πόρτα και στρίμωξα το πόδι μου και [αυτό] άρχισε να τρέμει πολύ βίαια», είπε.

«Ήταν απλώς απόλυτη έκπληξη και σοκ», είπε. «Υποψιάζομαι ότι εξέπληξα τον αλιγάτορα όσο με εξέπληξε κι εκείνος».

Ο Χόλινγκσγουορθ δαγκώθηκε στο άνω μέρος του μηρού και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε για τα τραύματά του. Αναμένεται πλήρης ανάρρωση.

Η Επιτροπή Διατήρησης Ψαριών και Άγριας Ζωής της Φλόριντα βρήκε τον αλιγάτορα και αργότερα του έκανε ευθανασία.

Η Φλόριντα έχει έναν μεγάλο και ακμάζοντα πληθυσμό αλιγατόρων που συχνά πέφτει πάνω σε πολίτες καθώς επεκτείνεται στους βάλτους και τις υδάτινες εκτάσεις. Οι επιθέσεις και οι τραυματισμοί είναι σπάνιοι αλλά συμβαίνουν.

Τον περασμένο μήνα, μια 85χρονη γυναίκα που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της πέθανε όταν ένας αλιγάτορας την τράβηξε σε μια λίμνη στη νοτιοανατολική Φλόριντα, αφού προσπάθησε να υπερασπιστεί το κατοικίδιό της από επίθεση.

Με πληροφορίες από theguardian.com
Ελλάδα Αθήνα 

Τί κάνεις βάρβαρε; Ο δήμαρχος της Φλωρεντίας εφορμά σε ταλιμπάν του κλίματος που έριξε μπογιά στο Palazzo Vecchio [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: