Eμφάνιση έκπληξη της Lady Gaga στα Οσκαρ: Στα μαύρα και αμακιγιάριστη ερμήνευσε το «Hold My Hand» – Στη σκηνή και η εγκυμονούσα Ριάνα [videos]

Lady Gaga performs during the 95th annual Academy Awards ceremony at the Dolby Theatre in Hollywood, Los Angeles, California, USA, 12 March 2023. The Oscars are presented for outstanding individual or collective efforts in filmmaking in 24 categories. EPA, ETIENNE LAURENT




Η Lady Gaga έκανε την έκπληξη και ανέβηκε τελικά στη σκηνή της 95ης λαμπερής τελετής των βραβείων Όσκαρ στο Dolby Theatre του Λος ‘Αντζελες.

Ντυμένη στα μαύρα, με ένα T-shirt, σκισμένο τζιν, αθλητικά παπούτσια και σχεδόν αμακιγιάριστη ερμήνευσε το τραγούδι «Hold My Hand» από την ταινία «Top Gun: Maverick». Οπως αναφέρει το Variety ήταν αφιερωμένο στον σκηνοθέτη Τόνι Σκοτ.

«Το έγραψα στο υπόγειο του σπιτιού μου. Είναι βαθιά προσωπικό τραγούδι. Ολοι χρειαζόμαστε αγάπη στη ζωή μας. Ολοι χρειαζόμαστε έναν ήρωα κι οι ήρωες μπορεί να κρύβονται παντού. Aλλά μπορεί να ανακαλύψεις ότι εσύ είσαι ο ήρωας του εαυτού σου – ακόμα κι αν μέσα σου είσαι χίλια κομμάτια», είπε συγκινημένη η βραβευμένη τραγουδίστρια πριν ξεκινήσει την ερμηνεία του τραγουδιού που έγραψε μαζί με τον μουσικό BloodPop.

Στο τέλος της εμφάνισης της δέχθηκε ένα παρατεταμένο χειροκρότημα από το κοινό.

Λίγο ώρα πριν, κατά την είσοδό της στην τελετή η Lady Gaga εντυπωσίασε φορώντας μία αποκαλυπτική ολοκαίνουργια δημιουργία του οίκου Versace από την συλλογή φθινόπωρο/χειμώνα 2023. Σύμφωνα με τη Vogue την συνδύασε με διαμαντένια κοσμήματα από τη δεκαετία του 1950.

Η εγκυμονούσα Ριάνα στη σκηνή

Επίσης μία από τις πιο πολυσυζητημένες παρουσίες στα φετινά Όσκαρ, ήταν και αυτή της Ριάνα, καθώς η ποπ σταρ συμμετείχε για πρώτη φορά στα βραβεία. Η εγκυμονούσα τραγουδίστρια διεκδικούσε το χρυσό αγαλματίδιο στην κατηγορία του καλύτερου τραγουδιού ταινίας, αλλά ο μεγάλος νικητής ήταν το ινδικό τραγούδι Naatu Naatu από την ταινία RRR.

 

Η Ριάνα τράβηξε το ενδιαφέρον του ξένου Τύπου, τόσο για την εντυπωσιακή εμφάνισή της, όσο και για την ερμηνεία του «Lift Me Up» που ακούγεται στο «Black Panther: Wakanda Forever».

Το κομμάτι αποτελεί το πρώτο της νέο δείγμα μουσικής, μετά από 6 χρόνια απουσίας και παραλίγο να της φέρει το πρώτο χρυσό αγαλματίδιο.

Η Ριάνα ανέβηκε στη σκηνή, τραγούδησε και «μάγεψε» με τη φωνή της το Dolby Theatre και τους εκατομμύρια τηλεθεατές σε μία από τις σπάνιες live εμφανίσεις της.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Οσκαρ 2023: Σάρωσε το «Everything Everywhere All at Once», κέρδισε 7 αγαλματίδια – Ολος ο κατάλογος με τους νικητές [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: