Αποσπούσαν στον ΣΥΡΙΖΑ στελέχη από τα τρένα: “Η υποκρισία δεν έχει όρια”, λέει η ΝΔ

FILE PHOTO: Γενική άποψη από τον εγκαταλελειμμένο σιδηροδρομικό σταθμό της Χάλκης, κατά τη διάκεια της συμβολικής κατάληψής του από αγρότες, Λάρισα, Τετάρτη 08 Μαρτίου 2023.ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ




«Σήμερα είδαν το φως της δημοσιότητας οι αποσπάσεις δύο υπαλλήλων της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων. Η μία στο βουλευτικό γραφείο του Γ. Ραγκούση και η άλλη στον ΣΥΡΙΖΑ, στη θέση της αναπληρώτριας εκπροσώπου. Ο ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν, έχει αποσπάσει υπαλλήλους από μια Αρχή, η πρόεδρος της οποίας δηλώνει ότι δεν έχει προσωπικό και την ίδια στιγμή καταγγέλλει την υποστελέχωση που δεν επιτρέπει στη ΡΑΣ να επιτελέσει τα ελεγκτικά της καθήκοντα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η “Νέα Δημοκρατία”.

Το κυβερνόν κόμμα προσθέτει:

«Από τη μια κόπτεται για τις ανεξάρτητες αρχές, από την άλλη τις αποψιλώνει σε προσωπικό αδιαφορώντας αν μπορούν να επιτελέσουν το έργο για το οποίο συγκροτήθηκαν, το οποίο στη συγκεκριμένη περίπτωση αφορά και την ασφάλεια των σιδηροδρόμων. Η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει όρια».

Το δημοσίευμα για τις αποσπάσεις

Δημοσίευμα της εφημερίδας Political αποκαλύπτει σήμερα πως ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και πρώην υπουργοί του κόμματος έπαιρναν στα γραφεία τους με αποσπάσεις εργαζόμενους από την Ρυθμιστική Αρχή Σιδροδρόμων.

  • Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως δύο διοικητικά στελέχη της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων αποσπάστηκαν σε πολιτικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και τοποθετήθηκαν σε πολιτικά γραφεία και το κόμμα, μειώνοντας τον αριθμό του προσωπικού της υπηρεσίας.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα πρόκειται για δύο γυναίκες, την κυρία Ειρήνη Δακουτρού η οποία αποσπάστηκε στο γραφείο του Γιάννη Ραγκούση, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά και την κυρία Τάνια Καραγιάννη, η οποία αποσπάστηκε στα κεντρικά γραφεία της Κουμουνδούρου σε επιτελική θέση.

Η κυρία Καραγιάννη, η οποία εργάζεται στη ΡΑΕ από το 2018, είναι αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ από το 2020 και παραμένει στη θέση αυτή και μετά την τοποθέτηση της Πόπης Τσαπανίδου ως εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ο πρωθυπουργός ζήτησε συγγνώμη τόσο προσωπικά, όσο και εκ μέρους του πολιτικού συστήματος: Απάντηση Οικονόμου στον ΣΥΡΙΖΑ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: