Ανατριχιαστικά βίντεο με την εισβολή της πάνοπλης τρανς στο σχολείο του Νάσβιλ και τη στιγμή της εξουδετέρωσής της από την αστυνομία

epa10547287 A handout photo from a handout bodycam video made available by Metro Nashville Police Department shows alleged shooter Policey identifies as Audrey Elizabeth Hale after being shot by police during the shooting 27 March 2023 at the Covenant School, Covenant Presbytarian Church in Nashville, Tennessee, USA, 28 March 2023. Metro Nashville Police report three adults and three children were killed by a shooter who was engaged and killed by police. EPA/METRO NASHVILLE POLICE DEPARTMENT HANDOUT HANDOUT EDITORIAL USE ONLY/NO SALES




Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα ανατριχιαστικό βίντεο που καταγράφει τη στιγμή που η αστυνομία φτάνει στην 28χρονη Όντρεϊ Ελίζαμπεθ Χέιλ, δράστιδα της ένοπλης φονικής επίθεσης στο σχολείο του Νάσβιλ και την πυροβολεί θανάσιμα.

Eπίσης, ένα ακόμη τρομακτικό βίντεο δημοσιοποίησε η αστυνομία το οποίο τραβήχτηκε από κάμερα ασφαλείας του σχολείου και δείχνει την Χέιλ καθώς εισβάλει πάνοπλη στο σχολείο.

  • Η Χέιλ, η οποία αναγνωρίστηκε ως τρανς και ήταν πρώην μαθήτρια του ιδιωτικού χριστιανικού σχολείου, σκότωσε τρία παιδιά και τρεις ενήλικες προτού την σταματήσουν τα πυρά των αστυνομικών.

Στιγμιότυπα κάμερας που έφερε στο σώμα του ο αστυνομικός  Rex Engelbert τον δείχνουν να ανοίγει πυρ πολλές φορές κατά της Χέιλ   πριν η δράστις πέσει στο έδαφος τραυματισμένη.

Στη συνέχεια, δυο τουλάχιστον αστυνομικοί κατευθύνονται προς την 28χρονη, λίγα μόλις μέτρα μακριά και ακούγονται να  φωνάζουν «μετακινηθείτε, κινηθείτε» και «πρόσεχε, πρόσεχε».

Η δράστις, στο πάτωμα πλέον, δέχεται  αρκετούς ακόμα πυροβολισμούς της αστυνομίας προτού ένας αστυνομικός φωνάξει στην ύποπτη «σταμάτα να κινείσαι, σταμάτα να κινείσαι», με την Χέιλ να φαίνεται να είναι ακόμα ζωντανή.

Ένας αξιωματικός φωνάζει “τα χέρια σου μακριά από το όπλο, απομάκρυνε τα χέρια σου από το όπλο” και ένας άλλος λέει “ύποπτος κάτω, ύποπτος κάτω”.

Στη συνέχεια, το σώμα της Χέιλ εμφανίζεται δίπλα στα όπλα, όπως ένα τουφέκι και ένα πιστόλι, που χρησιμοποιήθηκαν στη θανατηφόρα επίθεση το πρωί της Δευτέρας στον δεύτερο όροφο του Covenant School στο Τενεσί.

Η πάνοπλη δράστις εισβάλει στο σχολείο

΄Ενα δεύτερο βίντεο από κάμερα ασφαλείας το οποίο δημοσιοποίησε η αστυνομία του Νάσβιλ δείχνει την Χέιλ καθώς εισέρχεται πάνοπλη και ερευνά τους διαδρόμους και τις αίθουσες του σχολείου. Έχει ήδη πυροβολήσει και κάνει συντρίμμια την γυάλινη πόρτα της εισόδου.

Με πληροφοριες από Sky News

Τενεσί: 28χρονη η δράστις της φονικής επίθεσης* Μπήκε στο σχολείο κραδαίνοντας τρία όπλα [videos]

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: