Το ΑΚΕΛ επιτίθεται εναντίον του Χριστοδουλίδη και των κομμάτων που τον στηρίζουν: Τώρα, βρίζουν την Αριστερά και αγάπησαν τον ΔΗΣΥ!!!

FILE PHOTO: Ο (τέως) προεδρικός υποψήφιος Ανδρέας Μαυρογιάννης χαιρετά οπαδούς του ΑΚΕΛ. Φωτογραφια από την ιστοσελίδα του κόμματος




O Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ, Γιώργος Κουκουμά κατηγορεί το επιτελείο του ανεξάρτητου υποψήφιου για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

Τονίζει ότι «οι κομματικές ηγεσίες που στηρίζουν τον Χριστοδουλίδη αγαπούσαν το ΑΚΕΛ όταν ήθελαν τις ψήφους του για την εξουσία. Τώρα, βρίζουν την Αριστερά και αγάπησαν τον (Δημοκρατικό) Συναγερμό».

Σημειώνουμε ότι σε προηγούμενες προεδρικές εκλογές το ΑΚΕΛ είχε συνεργαστεί με τα κόμματα που υποστηριζουν τον κ. Χριστοδουλίδη.

Προηγουμένως, ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος είχε καλέσει τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε συνεργασία. Μέσα από ανάρτησή του στο twitter, αναφέρει πως:΄

θα ήταν «τιμή για το ΔΗΚΟ», να συνεργαστεί κα πάλι με τον ΔΗΣΥ» σε μια κυβέρνηση ευρείας αποδοχής, προτείνοντας παράλληλα στο κόμμα να εργαστούν «για την ανάπτυξη, την ευημερία και την σταθερότητα».

Καταλήγοντας αναφέρει πως, «με τον ΔΗΣΥ συνεργαστήκαμε σε δύσκολες εποχές και κρατήσαμε τη χώρα σε τροχιά σταθερότητας».

Διαβάστε τι είπε ο κ. Γιώργος Κουκουμάς:

Το επιτελείο Χριστοδουλίδη και τα κόμματα που τον στηρίζουν άλλαξαν προσωπεία. Μέχρι το περασμένο Σάββατο μιλούσαν για ενότητα με όλους. Τώρα εξαπέλυσαν τοξικότητα, καταστροφολογία και εμπάθεια ενάντια στην Αριστερά αλλά ακόμα και ενάντια σε ανθρώπους του Κέντρου και της Δεξιάς που δεν στηρίζουν τον Νίκο Χριστοδουλίδη.

Οι κομματικές ηγεσίες που στηρίζουν τον Νίκο Χριστοδουλίδη αγαπούσαν το ΑΚΕΛ όταν ήθελαν τις ψήφους του για την εξουσία. Τώρα, βρίζουν την Αριστερά και αγάπησαν το Συναγερμό. Αύριο προφανώς, θα ξαναλλάξουν τροπάρι. Αυτά τα ήθη είναιο ορισμός της συμφεροντολογίας και του εκφυλισμού της πολιτικής.

Την ερχόμενη Κυριακή θα κριθούν και αυτά. Είτε θα εκλεγεί Πρόεδρος της Κύπρου ο ανεξάρτητος υποψήφιος Ανδρέας Μαυρογιάννης ο οποίος με ήθος, ειλικρίνεια, μετριοπάθεια και σεβασμό προς όλους παρουσιάζει το όραμα του για το μέλλον. Είτε θα βρεθεί στην εξουσία ο Νίκος Χριστοδουλίδης που ακολουθεί συμπεριφορές και συνταγές του παρελθόντος.

Ο Χριστοδουλίδης εξασφάλισε την υποστήριξη των συνδικαλιστών της ΕΔΕΚ: Οι Σύνδεσμοι Αγωνιστών ΕΟΚΑ εναντίον του Μαυρογιάννη

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: