Ο Χριστοδουλίδης εξασφάλισε την υποστήριξη των συνδικαλιστών της ΣΕΚ: Οι Σύνδεσμοι Αγωνιστών ΕΟΚΑ εναντίον του Μαυρογιάννη

Ο υποψήφιος Νίκος Χριστοδουλίδης με τους συνδικαλιστές της ΣΕΚ. Φωτογραφία από το Επιτελείο του




Τη στήριξή της προς τον ανεξάρτητο υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη αποφάσισε την Τρίτη η Εκτελεστική Επιτροπή της Συνομοσπονδίας Εργαζομένων Κύπρου (ΣΕΚ).

Κατά την έκτακτη συνεδρία της, η οποία ξεκίνησε την Τρίτη στις 3.30 μ.μ., η Επιτροπή αξιολόγησε το σύνολο των δεδομένων που τέθηκαν ενώπιόν της, λαμβάνοντας την απόφαση να στηρίξει την υποψηφιότητα του κ. Χριστοδουλίδη.

Σε δηλώσεις του με από τη συνεδρία, ο ΓΓ της ΣΕΚ Ανδρέας Μάτσας είπε, αναφερόμενος στον Νίκο Χριστοδουλίδη, ότι πρόκειται για πολυσυλλεκτική υποψηφιότητα, η οποία συνθέτει πολλά από τα χαρακτηριστικά και τις διεκδικήσεις της συντεχνίας στα εργασιακά, αλλά και στην κοινωνικο-οικονομική πολιτική.

Σημειώνεται ότι η ηγεσία της ΣΕΚ είχε ολιγόλεπτη συνάντηση με τον κ. Χριστοδουλίδη πριν από τη λήξη της συνεδρίας.

  • Σύνδεσμοι Αγωνιστών ΕΟΚΑ: Ουδεμία ψήφο στο ΑΚΕΛ διά του υποψηφίου του

Κάλεσμα προς τα παιδιά κι εγγόνια των αγωνιστών της Ε.Ο.Κ.Α. 1955-1959 να μη δώσουν «ουδεμία ψήφο στο ΑΚΕΛ διά του υποψηφίου του» απευθύνoyn με ανακοίνωση οι Σύνδεσμοι Αγωνιστών Ε.Ο.Κ.Α 1955-1959.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Οι Σύνδεσμοι Αγωνιστών Ε.Ο.Κ.Α. 1955-1959 σε έκτακτη συνεδρία τους ενόψει των καθοριστικών εκλογών της προσεχούς Κυριακής για την ανάδειξη Προέδρου της Δημοκρατίας, καλούν τους Αγωνιστές της Ε.Ο.Κ.Α. 1955-1959, τα παιδιά και εγγόνια τους που έχουν δικαίωμα ψήφου , όπως, γνωρίζοντες τη μέχρι σήμερα στάση του ΑΚΕΛ έναντι του Αγώνα και του Αρχηγού του Αγώνος Διγενή, ουδεμία ψήφο δώσουν στο ΑΚΕΛ διά του υποψηφίου του.

Άλλωστε, οι Σύνδεσμοι Αγωνιστών εξάγγειλαν ευθύς εξαρχής ότι οι Αγωνιστές είναι ελεύθεροι άνθρωποι, επιλέγουν και υποστηρίζουν τον ηγέτη που τους εκφράζει σε θέματα Ελευθερίας και Ελληνισμού.

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: