“Πόλεμος” μέχρις εσχάτων του Προέδρου Αναστασιάδη με τον Αβέρωφ: Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ έστειλε μήνυμα μέσω της θυγατέρας του Κληρίδη

Ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης με συγγενείς και οπαδους του, στο εκλογικό κέντρο της Λεμεσού. Φωτογραφία Προεδρικό Μέγαρο.




Συνοδεύοντας τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος (ΔΗΣΥ), κατά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο Γυμνάσιο Ακροπόλεως, στη Λευκωσία, η κ. Καίτη Κληρίδου επιτέθηκε ξανά εναντίον του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη προφανώς με εντολή του Αβέρωφ Νεοφύτου, του ηττημένου του πρώτου γύρου των προεδρικών εκλογών.

Η κίνηση του προέδρου του ΔΗΣΥ, να συνοδεύεται από τη θυγατέρα του Γλαύκου Κληρίδη στο εκλογικό κέντρο, έστειλε μήνυμα στον κ. Αναστασιάδη οτι υποστηρίζει τους ισχυρισμούς της, ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι διεφθαρμένος. Πρόκειται για φρικτή κατηγορία και ο κ. Αναστασιάδης πρέπει να δώσει πειστική απάντηση.

Η κ. Κληρίδου, η οποία όσο έπαιρνε τίτλους και τιμές από τον κ. Αναστασιάδη δεν μιλούσε, είπε ότι δεν θέλει να σχολιάσει αυτά που είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, προσθέτοντας ότι «σε λίγες μέρες θα πάει σπίτι του».

Ο κ. Αναστασιάδης προτίθεται να παραστεί στο Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ και να απαντήσει στον κ. Νεοφύτου και στην θυγατέρα του ιδρυτή του κόμματος. Αναμένεται να είναι σκληρός και θα προκαλέσει στα ίσια τον ηττημένο Αβέρωφ.

Ο κ. Αναστασιάδης θα υποστηρίξει τους αντιπάλους του Αβέρωφ Νεοφύτου στις εκλογές του ΔΗΣΥ. Και συις σκέψεις του βασικά είναι η πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου.

  • ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΓΛΑΥΚΟΥ

Οι γνήσιοι συναγερμικοί θα σταθούν δίπλα στον Αβέρωφ Νεοφύτου, δήλωσε την Κυριακή η θυγατέρα του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Γλαύκου Κληρίδη, πρώην βουλευτής, Καίτη Κληρίδου.

Κληθείσα να σχολιάσει δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας για το πρόσωπο της και ότι δεν θέλει να σχολιάσει «χυδαιότητες», είπε ότι «ο βίος και πολιτεία του καθενός είναι ανοικτό βιβλίο».

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε κληθεί νωρίτερα να σχολιάσει ανάρτηση της κ. Κληρίδου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Είπε ακόμη ότι «όποιο και να είναι το αποτέλεσμα σήμερα της εκλογικής αναμέτρησης, ο ΔΗΣΥ θα είναι εδώ, ενωμένος δυνατός».

«Όλοι εμείς που θυμόμαστε τι μας δίδαξε ο Γλαύκος Κληρίδης, πόσες φουρτούνες πέρασε και πως τις αντιμετώπισε, οι γνήσιοι συναγερμικοί θα σταθούν δίπλα στον Αβέρωφ Νεοφύτου ο οποίος αποδείχθηκε ότι είναι ηγετική φυσιογνωμία, και θα ασκήσουμε τον ρόλο μας σαν υπεύθυνη αντιπολίτευση», πρόσθεσε.

Σε άλλη ερώτηση σχετικά με επικρίσεις που δέχεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ιδιαίτερα κατά την περίοδο των εκλογών, η κ. Κληρίδου είπε ότι «έχει καιρό που άρχισε να φθείρεται το όνομα του κ. Νίκου Αναστασιάδη», προσθέτοντας ότι «είναι μικρός ο τόπος μας και όλοι ξέρουμε πράγματα και καταστάσεις» και «κάποτε, αν μας συμφέρει τις κρύβουμε».

«Ο βίος και πολιτεία του καθενός είναι ανοικτό βιβλίο στην Κύπρο και δεν χρειάζεται να σχολιάσω» ανέφερε, λέγοντας ότι «ίσως έπρεπε να κάνουμε κάποιες σκέψεις νωρίτερα για το πως θα έπρεπε να αντιμετωπιστεί αυτός ο άνθρωπος».

Ο Αναστασιάδης απαντά ξανά στη θυγατέρα του Γλαύκου: Οι τόνοι λάσπης που εκτόξευσαν εναντίον του πατέρα της, στο τέλος έπληξαν όχι τον ίδιο αλλά τους συκοφάντες του…

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: