Πιστεύει στη νίκη ο Ανδρέας Μαυρογιάννης: Όλες οι ενδείξεις δείχνουν πως θα είμαστε νικητές και μαζί μας όλη η Κύπρος, δήλωσε

Ο προεδρικός υποψήφιος Ανδρέας Μαυρογιάννης με τη σύζυγό του και το γιο του Διομήδη (δεξιά). Πίσω ο Πανίκος Παπανικολάου. Φωτογραφία Omega TV




“Άσκησα το εκλογικό μου δικαίωμα και ελπίζω πως όλοι οι πολίτες θα κάνουν το ίδιο, διότι η Δημοκρατία απαιτεί συμμετοχή”, ανέφερε σε δηλώσεις του ο υποψήφιος για την Προεδρία, Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Όπως επεσήμανε μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, «στέλνω ένα μεγάλο μήνυμα ενότητας και αλληλεγγύης, δεν είναι ώρα για διαχωρισμούς είναι η ώρα να γυρίζουμε σελίδα για μια νέα Ευρωπαϊκή Κύπρο».

Παράλληλα δήλωσε αισιόδοξος, σημειώνοντας πως, «όλες οι ενδείξεις δείχνουν πως θα είμαστε νικητές και μαζί μας όλη η Κύπρος».

Αμέσως μετά, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, ο κ. Μαυρογιάννης ανέφερε τα εξής:

«Άσκησα μόλις τώρα το εκλογικό μου δικαίωμα στην Αγλαντζιά, όπου κατοικώ εδώ και 36 χρόνια, και ελπίζω ότι όλοι οι πολίτες θα κάνουν το ίδιο. Γιατί όπως λέω συνήθως η δημοκρατία απαιτεί συμμετοχή. Δεν είναι απλώς διαδικασία. Είναι η ανάληψη από τους πολίτες του καθήκοντός τους, της ευθύνης τους για να αλλάξουν τον τόπο.

Σήμερα εγώ στέλνω ένα μεγάλο μήνυμα ενότητας, ένα μεγάλο μήνυμα αλληλεγγύης. Δεν είναι η ώρα για να υπάρχουν διαχωρισμοί στον τόπο μας. Είναι η ώρα της ενότητας.

Είναι η ώρα να γυρίσουμε σελίδα για μια νέα ενωμένη Ευρωπαϊκή Κύπρο που να μπορέσει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των ανθρώπων της και να φτιάξει το αύριο για τα παιδιά και τα εγγόνια μας. Καλή ψήφο σε όλους».

Οφείλουμε να αφήσουμε μια καλύτερη Κύπρο στη νέα γενιά, είπε ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο Α’ Δημοτικό Σχολείο Γερίου.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους κατά την έξοδό του από το εκλογικό κέντρο, ο κ. Στεφάνου ανέφερε ότι άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα «με το χέρι στην καρδιά και τη σκέψη στον Πενταδάκτυλο και στην κατεχόμενη πατρίδα μας, με τη σκέψη στην κοινωνία μας, τον λαό μας που περιμένει καλύτερες ημέρες».

 

Ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη νέα γενιά, «στην οποία οφείλουμε να αφήσουμε μια καλύτερη Κύπρο, να δημιουργήσουμε προοπτική, ευκαιρίες και ασφαλώς να τους δώσουμε προκοπή», και κάλεσε όλους τους πολίτες να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

«Είναι η μέρα της δημοκρατίας σήμερα. Και ασφαλώς η επόμενη ημέρα να μας βρει όλους με σεβασμό του ενός στον άλλον, με συναίνεση και κοινή προσπάθεια για να μπορέσουμε να πάρουμε τον τόπο μας μπροστά. Για εμάς πάνω από όλα είναι η Κύπρος, ο λαός μας, οι άνθρωποί της», κατέληξε ο κ. Στεφάνου.

Ο Αναστασιάδης απαντά ξανά στη θυγατέρα του Γλαύκου: Οι τόνοι λάσπης που εκτόξευσαν εναντίον του πατέρα της, στο τέλος έπληξαν όχι τον ίδιο αλλά τους συκοφάντες του…

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: