Επιβεβαιώνει ο γνωστός ΓΑΠ συζητήσεις για συγκρότηση “κυβέρνησης των ηττημένων”, λέει η Ν.Δ.: Οι φήμες για γεύμα με τον Τσίπρα πυροδοτούν την αντιπαράθεση

FILE PHOTO: Ο Αλέξης Τσίπρας με τον Γιώργο Παπανδρέου το 2016 στο Μαξίμου. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




Με μια λιτή ανακοίνωση σχολίασε το Γραφείο του εξοχότατου πρώην Πρωθυπουργού και Βουλευτή Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Γιώργου Α. Παπανδρέου (ΓΑΠ) τα δημοσιεύματα για γεύμα και μυστική συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα .

«Όσοι συνωμοτούν κρύβονται και φαντάζονται μόνο συνωμοσίες και συνωμότες. Όσοι είναι συνεπείς σε αυτά που δημόσια εκφράζουν δεν χρειάζεται να συνωμοτούν», αναφέρει η ανακοίνωση του κ. Παπανδρέου.

Πάντως, κακώς ασχολήθηκε η Νεα Δημοκρατία και απάντησε στον πολιτικό που έστειλε την Ελλάδα στα Μνημόνια και πτώχευσε τον ελληνικό λαό.

Με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της, η Ν.Δ. απάντησε πυροδοτώντας την αντιπαράθεση:

“Ο κ. Παπανδρέου με την ανάρτησή του, ουσιαστικά επιβεβαιώνει τις υπόγειες συζητήσεις για τη συγκρότηση «κυβέρνησης των ηττημένων».

“Σε αντίθεση με τα σενάρια που εξυφαίνονται σε μυστικούς δείπνους- ξεχνώντας τα «Πινοσέτ» και «Ολανδρέου»- ο ελληνικός λαός θυμάται πολύ καλά τι συνέβη όταν το τιμόνι της χώρας κρατούσαν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Παπανδρέου.

“Πρόκειται, μακράν, για τις δύο χειρότερες περιόδους της μεταπολίτευσης. Η επιστροφή τους μπορεί για εκείνους να είναι όνειρο, αλλά για τους πολίτες είναι, σίγουρα, εφιάλτης που δεν θα ήθελαν να ξαναζήσουν”.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατο δημοσίευμα έκανε λόγο για γεύμα και συνάντηση των δύο πρώην πρωθυπουργών, με τον Αλέξη Τσίπρα – υποτίθεται – να λέει στον Γιώργο Παπανδρέου στο ενδεχόμενο σχηματισμού κυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: «Θα σε προτείνω για πρωθυπουργό. Νομίζω ότι θα συμφωνήσει και ο Ανδρουλάκης».

Προστατεύουν την Ούρσουλα για το ρόλο της στη συμφωνία με την Pfizer για τα εμβόλια: Κεκλεισμένων των θυρών η “απολογία” της

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: