Ο Νίκος Χριστοδουλίδης το βράδυ στο Προεδρικό Μέγαρο: Θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη, που είναι οργισμένος με τον Αβέρωφ

FILE PHOTO: Ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη και τον νέο Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, σε παλαιότερο στιγμιότυπο, στο Προεδρικό Μέγαρο. Photo via Twitter, @NikosDendias




Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης θα δεχθεί τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σήμερα, 13 Φεβρουαρίου, στις 7μμ, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο κ. Αναστασιάδης θεωρείται ο “πολιτικός πατέρας” του νέου Προέδρου και η συνάντηση αναμένεται με ενδιαφέρον καθώς ο σημερινός Πρόεδρος είχε υποστηρίξει στον πρώτο γύρο τον Αβέρωφ Νεοφύτου, με τον οποίο πλέον βρίσκεται στα μαχαίρια.

Η αναμενόμενη σύγκρουση “μέχρι τέλους” των δύο ανδρών πιστεύεται ότι θα “τραυματίσει” τον ήδη πολύπαθο Δημοκρατικό Συναγερμό (ΔΗΣΥ) ο οποίος είναι ο μεγάλος ηττημένος των προεδρικών εκλογών.

Ο κ. Αναστασιάδης πιστεύει ότι πίσω από την άνευ προηγουμένου επίθεση της θυγατέρας του Γλαύκου Κληρίδη βρίσκεται ο σημερινός πρόεδρος του ΔΗΣΥ, ο οποίος επιμένει να διεκδικεί την προεδρία του κόμματος, ενώ έπρεπε να είχε παραιτηθεί και αποσυρθεί από την πολιτική.

Η κ. Καίτη Κληρίδου, που έχει ευεργετηθεί πολλαπλώς από τον κ. Αναστασιάδη τον κατηγόρησε για τα φαινόμενα διαφθοράς. Η συγκεκριμένη εμφανίστηκε δίπλα στον Αβέρωφ Νεοφύτου όταν αυτός ψήφιζε την Κυριακή.

Κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει, δήλωσε ο Νικόλας Παπαδόπουλος στο Σίγμα: Ιστορική η νίκη του Νίκου Χριστοδουλίδη

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: