Ο Νίκος Χριστοδουλίδης επέστρεψε στον …ΔΗΣΥ: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, ζήτησε συνεργασία στο δεύτερο γύρο

Ο Πρόεδρος ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου συναντήθηκε με τον υποψήφιο πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη. Πηγή προέλευσης: ΚΥΠΕ – Γρηγόρης Σάββα




Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με φόντο τα επόμενα βήματα του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ) στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών.

Ολοκληρώθηκε και η συνάντηση του προέδρου του ΔΗΣΥ,Αβέρωφ Νεοφύτου και του νικητή του πρώτου γύρου, Νίκου Χριστοδουλίδη.

Υπενθυμίζεται ότι, ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, συναντήθηκε προηγουμένως στις 5:00 το απόγευμα, με τον Ανδρέα Μαυρογιάννη στην Πινδάρου. Το πρωί, με στελέχη του κόμματος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη.

Ο τελευταίος αναμένεται να ανακοινώσει την υποστήριξη του στον Νίκο Χριστοδουλίδη, για τον οποίο είναι ο “πολιτικός πατέρας”.

Γύρω στα 40 λεπτά διήρκεσε η συνάντηση του Προέδρου του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, και της ανώτατης ηγεσίας του κόμματος με τον υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέα Μαυρογιάννη, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στα κεντρικά γραφεία του ΔΗΣΥ, στην Πινδάρου.

Μετά τη συνάντηση, ο κ. Μαυρογιάννης, ο οποίος συνοδευόταν από συνεργάτες του, αποχώρησε χωρίς να προβεί σε δηλώσεις.

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: