O Mπιλ Κλίντον επέστρεψε στον Λευκό Οίκο 22 χρόνια μετά το πέρας της θητείας του [video]

Former US President Bill Clinton places a hand on the shoulder of US President Joe Biden during an event celebrating the 30th anniversary of the Family and Medical Leave Act (FMLA) in the East Room of the White House in Washington, DC, USA, 02 February 2023. POOL, EPA, BONNIE CASH




Ο Πρόεδρος Μπάιντεν κάλεσε τον Μπιλ Κλίντον στον Λευκό Οίκο  για να τιμήσει την 30ή επέτειο του Νόμου για τις οικογενειακές και τις άδειες ασθενείας.

Ο 42ος πρόεδρος των ΗΠΑ, σήμερα 76 ετών, ήταν σε καλή φόρμα. Αστειεύτηκε μάλιστα προς τον Μπάιντεν λέγοντας ότι θέλει πίσω το γραφείο του και προχώρησε σε έναν μάλλον χαμηλών τόνων μονόλογο περιγράφοντας ιστορίες από ανθρώπους που επωφελήθηκαν από την κρατική υποστήριξη που παρέχει ο συγκεκριμένος νόμος.

Ο Μπάιντεν, μόλις τέσσερα χρόνια μεγαλύτερος, καθότι ανέλαβε τα καθήκοντά του 18 χρόνια αργότερα, παρέμεινε στο δικό του στυλ, και ολοκλήρωσε με το δικό του αστείο: «Υποσχέσου μου ότι θα μπορέσω να κάτσω στο γραφείο μου αύριο», είπε στην Χιλαρι Κλίντον, προκαλώντας τα γέλια από το πλήθος των βουλευτών και των ακτιβιστών.

Δεν απέφυγε πάντως και την ία γκάφα, αναφέροντας κατά λάθος τον Λευκό Οίκο ως Κογκρέσο.

«Είμαι τόσο χαρούμενος που καλωσορίζω τον πρόεδρό μου πίσω στο Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών – πίσω στο Καπιτώλιο των Ηνωμένων Πολιτειών», είπε ο Μπάιντεν ευρισκόμενος στο ανατολικό δωμάτιο του Λευκού Οίκου, όπου ο Κλίντον είχε πολλές συνεντεύξεις Τύπου στην εποχή του και όπου ο Μπάιντεν διεξάγει συχνές εκδηλώσεις.

Με πληροφορίες από DailyMail

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: