Η Δημοκρατία έχει ανάγκη την συμμετοχή των πολιτών, δήλωσε ο Μαυρογιάννης: Κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες

Ο προεδρικός υποψήφιος Ανδρέας Μαυρογιάννης μαζί με τα παιδιά του, Διομήδη και Αθηνά Μαυρογιάννη, συνεργάτες και υποστηρικτές της υποψηφιότητας του, βρέθηκε στην οδό Λήδρας. Φωτογραφία από το Επιτελείο του.




Κάλεσμα προς τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες και να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, απηύθυνε σήμερα ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης, λίγες μόνο ώρες πριν από τη μεγάλη μέρα των Προεδρικών εκλογών.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μαυρογιάννης μαζί με τα παιδιά του, Διομήδη και Αθηνά Μαυρογιάννη, όπως επίσης συνεργάτες και υποστηρικτές της υποψηφιότητας του, βρέθηκε σήμερα στην οδό Λήδρας.

Εκεί ο Ανδρέας Μαυρογιάννης συνομίλησε με περαστικούς, ενώ παράλληλα είχε την ευκαιρία να περάσει χρόνο με τους συνεργάτες και τις συνεργάτιδες του, που βρίσκονταν στο πλευρό του κατά την προεκλογική περίοδο, σε ένα χαλαρό κλίμα.

Σε δηλώσεις που προέβη στο πλαίσιο της περιήγησής του, ο Ανδρέας Μαυρογιάννης ανέφερε πως με το τέλος μίας μακράς, επίπονης και δύσκολης προεκλογικής εκστρατείας, η σημερινή μέρα, είναι μέρα χαλάρωσης και βόλτας στην παλιά Λευκωσία.

«Είναι μέρα να κάτσουμε ως φίλοι να πιούμε ένα καφέ και να κουβεντιάσουμε. Ελπίζουμε ότι οι διαδικασίες που είναι σε εξέλιξη θα κυλίσουν ομαλά», δήλωσε.

Κλείνοντας απηύθυνε κάλεσμα προς τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες και να ψηφίσουν.

«Καλούμε τον κόσμο να προσέλθει στις κάλπες και να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα γιατί η δημοκρατία έχει ανάγκη την συμμετοχή των πολιτών».

Απ’ όλα είχε η τελευταία τηλεμαχία στην Κύπρο: Ρώσοι ολιγάρχες, χρηματοδοτήσεις, Κυπριακό -ο Αβέρωφ κλωτσούσε την μπάλα στην κερκίδα!

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: