Επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ για Νικολάου: “Θα τολμήσει ο κ. Μητσοτάκης να σηκώσει το γάντι ή θα συνεχίσει να την έχει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ;”

FILE PHOTO: Η πρώην Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου. ΑΠΕ ΜΠΕ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, STR




«Το θέμα στα όσα είπε η κα Νικολάου δεν είναι εάν προκαλεί ζημιά στη ΝΔ, αλλά η δεδομένη ζημία 2 εκατ. ευρώ που προκάλεσε στο Δημόσιο εν μέσω πανδημίας, σύμφωνα με το ΣΔΟΕ, από απευθείας αναθέσεις σε ανύπαρκτες εταιρίες», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε ανακοίνωση του.

Προσθέτει ότι «ωστόσο η κα Νικολάου είπε και κάτι σωστό: Πως είναι θέμα του κ. Μητσοτάκη εάν θα την αποπέμψει». Κατόπιν αυτού ο ΣΥΡΙΖΑ ρωτά:

  • «Θα τολμήσει ο κ. Μητσοτάκης να σηκώσει το γάντι που του πέταξε η κα Νικολάου ή θα συνεχίσει να την έχει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ;».

Η πρώην γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου επανήλθε το πρωί, μετά τη χθεσινή της επίσκεψη στο ΣΔΟΕ, απορρίπτοντας κατηγορηματικά ενδεχόμενο παραίτησης από τη διεκδίκηση βουλευτικής έδρας στις προσεχείς εκλογές .

Η κυρία Νικολάου επανέλαβε τις κατηγορίες της κατά του ΣΔΟΕ, της Κουμουνδούρου και του δημοσιογράφου – εκδότη του Documento που είχε δημοσιεύσει ρεπορτάζ για απευθείας αναθέσεις της πρώην γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής, που φέρονται να ζημίωσαν με 2 εκατ. ευρώ το ελληνικό Δημόσιο.




Σε δηλώσεις της στον ΑΝΤ1, με την υποψηφιότητά της στην Εύβοια να βρίσκεται στον αέρα, η κ. Νικολάου δήλωσε ότι η ίδια δεν πρόκειται να παραιτηθεί, παρά μόνο εάν της το ζητήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως μάλιστα είπε, «δεν κλήθηκα για εξηγήσεις και δεν σκέφθηκα να παραιτηθώ από υποψήφια».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Στο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις ο Δένδιας μετά τη συνάντηση με τον Μπλίνκεν

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: