Αγνοούνται στην Τουρκία μαθητές, γονείς και δάσκαλοι από την κατεχόμενη Κύπρο: Οι σκέψεις και οι προσευχές μας μαζί τους, δήλωσε ο Αναστασιάδης

FILE PHOTO: Ο (τέως) Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης απευθύνει χαιρετισμό στην 50η Γιορτή Αρίστων της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου. Φωτογραφία, Α. Λουκαϊδης, ΓΤΠ, PIO




Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με τους Τουρκοκύπριους μαθητές, γονείς και δασκάλους που ακόμη αγνοούνται στην Τουρκία ανέφερε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, σε ανάρτησή του στο Twitter.

“Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με τους Τουρκοκύπριους μαθητές, γονείς και δασκάλους που ακόμη αγνοούνται. Επαναλαμβάνουμε την ετοιμότητά μας να συμβάλουμε και να παρέχουμε τη βοήθειά μας στις ανθρωπιστικές προσπάθειες διάσωσης και αποκατάστασης που πραγματοποιούνται τώρα”, επεσήμανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Νίκος Χριστοδουλίδης, δήλωσε από την πλευρά του:

Εκφράζω τον συγκλονισμό μου για την ανθρώπινη τραγωδία στην Τουρκία και την Συρία λόγω των καταστροφικών σεισμών και εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των χιλιάδων θυμάτων.

Οι σκέψεις όλων μας είναι στους χιλιάδες εγκλωβισμένους στα ερείπια και στους χιλιάδες τραυματίες και άστεγους σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες και φυσικά αγωνιούμε για την τύχη των 24 Τουρκοκύπριων μαθητών και των 11 γονέων και εκπαιδευτικών που εγκλωβίστηκαν στα ερείπια του ξενοδοχείου που κατέρρευσε στην πόλη Αντιγιαμάν.

Κρίσιμη συνεδρία του Π.Γ. του ΔΗΣΥ: Σε κρίση το κόμμα της Δεξιάς, άλλοι με τον Χριστοδουλίδη, άλλοι εναντίον του και ο Αναστασιάδης στη μέση!

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: