Ζορμπάς, τζατζίκι και μια Κλεοπάτρα ερωτευμένη με Ελληνα …ταμπάσκο στον νέο κινηματογραφικό Αsterix

Σκηνή από το τρέιλερ της ταινίας




Στη νέα ταινία κινηματογραφική περιπέτεια του Αστερίξ που θα δούμε σύντομα και στους Ελληνικούς κινηματογράφους, η Μαριόν Κοτιγιάρ υποδύεται την Κλεοπάτρα.

Βάσει σεναρίου, η σχέση της με τον Ιούλιο Καίσαρα περνάει κρίση, καθώς τον αφορά μόνο ο πόλεμος και όχι ο έρωτας.

Θέλοντας να του εξιτάρει όμως το αίσθημα της ζήλιας, Η Κοτιγιάρ – Κλεοπάτρα βρίσκει έναν Ελληνα εραστή που τον αποκαλεί μάλιστα «ταμπάσκο», δηλδή πολύ καυτό.

Υπό τους ήχους του Ζορμπά του Μίκη Θεοδωράκη, θα παραδοθεί στο νέο της έρωτα προκαλώντας την μήνι του Αυτοκράτορα που θα της πει πως δεν πρέπει ο νέος της εραστής να της «Τζα το τζίκι της» (πονηρό λογοπαίγνιο με το τζατζίκι).

Η ταινία έχει και άλλα ελληνικού ενδιαφέροντος αστεία. Το πιο διασκεδαστικό όλων είναι ότι ο Κανέ, στον ρόλο του Αστερίξ, ερωτεύεται άλλη γυναίκα και η Μαριόν, στον ρόλο της Κλεοπάτρας, έχει σύντροφο και εραστή.

Επίσης, γνωστά προϊόντα αποκτούν γαλατική κατάληξη (σάνδαλα Λαμπουτίζ, Αμφορείς με το άρωμα J’ Adore και σαπούνια -με ποια άλλη;- την Κλεοπάτρα).

Η ταινία βγαίνει στους κινηματογράφους στις 2 Φεβρουαρίου (ταυτόχρονα με την Γαλλία) και ο ελληνικός τίτλος είναι «Αστερίξ και Οβελίξ: Στο δρόμο για την Κίνα».

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Μανία με το γούστο των άλλων: Δεν της έφτανε το φόρεμα της Μονρόε, η Κιμ Καρντάσιαν αγόρασε και τον Σταυρό της Νταϊνα έναντι $200.000 [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: