Το χρυσοφόρο «All I Want For Christmas Is You» έχει χαρίσει 70 εκατομμύρια δολάρια στη Mariah Carey

Στιγμιότυπο από το βίντεο κλιπ του τραγουδιού




Η Mariah Carey συνεχίζει να κερδίζει χρήματα σταθερά και κάθε χρόνο για το κλασικό «All I Want For Christmas Is You», φθάνοντας φέτος τα 70 εκατομμύρια δολάρια.

Η 52χρονη τραγουδίστρια τραγούδησε την χριστουγεννιάτικη αυτή επιτυχία το 1994, και φέτος έκανε μια λαμπρή επιστροφή στο νούμερο 1 του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η Mariah Carey είχε κερδίσει περισσότερα από 60 εκατομμύρια δολάρια (50 εκατομμύρια λίρες) σε δικαιώματα για το κομμάτι μέχρι το 2016, σύμφωνα με υπολογισμούς του Economist.

Και δεν έχει πάψει να κερδίζει αποκομίζοντας περίπου 3 εκατομμύρια δολάρια ετησίως για το All I Want For Christmas Is You, ανέφερε η New York Post.

Η συνεχιζόμενη επιτυχία του κομματιού οδήγησε επίσης τη Mariah, για άλλη μια φορά στην κορυφή των βρετανικών charts αυτή την περίοδο των Χριστουγέννων.

To τραγούδι υπήρξε μόνο μια φορά στο παρελθόν νούμερο ένα στα charts του Ηνωμένου Βασιλείου φτάνοντας στην κορυφή το 2020, δηλαδή 26 χρόνια μετά την κυκλοφορία του.

Αλλά τον περασμένο Δεκέμβριο, η ποπ σταρ έριξε την Τέιλορ Σουίφτ από την πρώτη θέση, η οποία είχε συμπληρώσει έξι εβδομάδες πρωτιάς με το σινγκλ της Anti-Hero.

Το Merry Christmas των Sir Elton John και Ed Sheeran εμφανίστηκε επίσης στο top 10, μαζί με το It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas και το Last Christmas των Wham τραγουδισμένο από τον Michael Buble.

Με πληροφορίες από DailyMail

Ο Τζέρεμι Ρένερ μετέτρεψε σε σπα τη ΜΕΘ όπου νοσηλεύεται: Η χιουμοριστική ανάρτηση με την αδερφή του

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: