Ο Τζέρεμι Ρένερ μετέτρεψε σε σπα τη ΜΕΘ όπου νοσηλεύεται: Η χιουμοριστική ανάρτηση με την αδερφή του [video]

Ο ηθοποιός στο δωμάτιο του νοσοκομείου. Πηγή φωτογραφίας: Instagram/jeremyrenner




Βίντεο από το δωμάτιο της ΜΕΘ όπου νοσηλεύεται μετά τον τραυματισμό του ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο τουίτερ ο ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ.

Ο δημοφιλής ηθοποιός είχε μώλωπες κάτω από το ένα μάτι στο και φαινόταν σα να ξύπνησε μόλις από νάρκωσαη καθώς η αδερφή του του έκανε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής, λέγοντάς του για πλάκα: «Είσαι τόσο σέξι».

Ο ηθοποιός, που υποδύθηκε τον Hawkeye (Γερακομάτης) στις ταινίες της Marvel, μπέρδεψε τα λόγια του καθώς απαντούσε ότι ήταν το πρώτο του ντους εδώ και περίπου μια εβδομάδα. «Αηδία» ανέφερε χαριτολογώντας.

 

Στη λεζάντα του βίντεο έγραψε τα εξής:  «Μια όχι σπουδαία μέρα στη ΜΕΘ, μετατράπηκε σε καταπληκτική μέρα σπα με την αδερφή και τη μαμά μου. Ευχαριστώ πάρα πολύ.

Υπενθυμίζεται ότι ο δημοφιλής ηθοποιός τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να καθαρίσει από το χιόνι το ράντσο του στα βουνά της Σιέρα Νεβάδα.

ΠΗΓΗ: TWITTER

Σκληρότητα και κυνισμός: Ο “εφεδρικός” Χάρι αποκαλύπτει τα άδυτα του Μπάκιγχαμ, τις σχέσεις του με τον αδελφό και τον πατέρα του

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: