Ωρα για το πρώτο debate των “επτά” στην Κύπρο στο στούντιο του Omega: Πώς θα διεξαχθεί η τηλεοπτική αναμέτρηση

FILE PHOTO: Στιγμιότυπο από το πρώτο διακαναλικό debate μεταξύ των «τριών». Τώρα έμειναν δύο, οι κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και Ανδρέας Μαυρογιάννης. Ο ΑΒέρωφ Νεοφύτου είναι ο μεγάλος ηττημένος. Φωτογραφία via Omega TV




Αβέρωφ Νεοφύτου, Ανδρέας Μαυρογιάννης, Νίκος Χριστοδουλίδης, Χρίστος Χρίστου, Αχιλλέας Δημητριάδης, Γιώργος Κολοκασίδης και Κωνσταντίνος Χριστοφίδης θα βρεθούν για πρώτη φορά και οι εφτά μαζί αύριο το βράδυ, στο τηλεοπτικό στούντιο του Omega.

Αυτή θα είναι και η κύρια διαφορά -όπως σημειώνει στο ρεπορτάζ του ο συνάδελφος Φρίξος Δαλίτης στον Φιλελεύθερο– του αυριανού διακαναλικού debate των τεσσάρων μεγάλων ιδιωτικών καναλιών, σε σχέση με τα προηγούμενα. Το debate το οποίο ως γνωστό θα μεταδίδεται ταυτόχρονα σε Alpha, Ant1, Sigma και Omega θα ξεκινήσει γύρω στις 9:15 μ.μ., αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων των ιδιωτικών καναλιών.

Συντονίστρια θα είναι η δημοσιογράφος του Sigma Πέτρα Αργυρού, ενώ την υπόλοιπη ομάδα των δημοσιογράφων συμπληρώνουν οι Κυριάκος Πομηλορίδης από Ant1, Αιμιλία Κενεβέζου από Alpha και Σωτήρης Παρούτης από Omega.

Συνολικά ο κάθε δημοσιογράφος θα υποβάλει 6 έως 7 ερωτήματα- αναλόγως του χρόνου- σε διαφορετικό υποψήφιο κάθε φορά.

Ο κάθε υποψήφιος θα έχει στη διάθεση του συνολικά 1:30 λεπτό για να απαντήσει και στη συνέχεια θα έχει στη διάθεση του ένα λεπτό για δευτερολογία. Η συνολική διάρκεια του debate θα είναι γύρω στις 2,5 ώρες.

Με πληροφορίες από Φιλελεύθερος

Προεδρικές εκλογές στην Κύπρο: Παρουσιάστηκε επισήμως το τελικό δείγμα του ψηφοδελτίου

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: