Καλό και Ευτυχισμένο Νέο Έτος με ελεύθερη την Κύπρο μας: Η υγεία να είναι και το 2023 το πιο όμορφο δώρο για όλους τους ανθρώπους

Πυροτεχνήματα εκρήγνυνται πάνω από την Ακρόπολη κατά την διάρκεια εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς, Αθήνα, Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ




Η ιστοσελίδας μας, η Hellas Journal, εύχεται στις Ελληνίδες και στους Έλληνες όπου και αν βρίσκονται, εύχεται και σε όλο τον κόσμο, ΚΑΛΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ.

Σας ευχόμαστε να είναι ευτυχισμένη η νέα χρονιά και να επικρατήσει η καλή υγεία, η ευτυχία και η χαρά.

Να έρθει επιτέλους η Λευτεριά στην ημικατεχόμενη Κύπρο και η κατοχική δύναμη Τουρκία να σταματήσει τις απειλές εναντίον του Νησιού της Αφροδίτης και εναντίον των νησιών του Αιγαίου. Να επικρατήσει η ειρήνη στην ανατολική Μεσόγειο και όλο τον κόσμο.

Ευχόμαστε, ιδιαίτερα στα νέα παιδιά, να δουν να υλοποιούνται τα πιο όμορφα όνειρά τους, το 2023.

ΕΠΙΣΗΣ ευχόμαστε:

  • Να ενωθούν μπροστά στους κινδύνους και τις προκλήσεις οι πολιτικές δυνάμεις της Ελλάδας και της Κύπρου. Ο ισλαμιστής Ταγίπ Ερντογάν δεν απειλεί στα λόγια. Σχεδιάζει και θα προσπαθήσει να υλοποιήσει τα σχέδια του.
  • Να τερματιστεί ο διωγμός των Ιεραρχών του Οικουμενικού Πατριαρχείου και της Ελληνικής Κοινότητας της Κωνσταντινούπολης, και
  • Να τελειώσουμε μία καλή με την πανδημία και να απελευθερωθούμε από τον τρόμο που προκαλεί ο νέος κορωναϊός, που μας ήρθε “δώρο” από την Κίνα. Λευτεριά στους πολίτες όλου του κόσμου.
  • Και σίγουρα, την Μακεδονία δεν την ξεχνά η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Και αυτό είναι σεβαστό…

Πολλά ευχαριστώ από εμάς για τη στήριξη σας. Όταν διαβάζετε την ιστοσελίδα μας, υποστηρίζετε την προσπάθεια μας για να παραμείνουμε ανεξάρτητοι και να μπορούμε να λέμε τη γνώμη μας.

Και να μην ξεχνάμε: Στο τέλος… Το καλό θα νικήσει… Και η αγάπη και η ειρήνη θα επικρατήσουν. Ας αφήσουμε το χθες, και ας δούμε το σήμερα, αλλά πιο πολύ ας δούμε το αύριο.

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: