Γιός του καταδικασμένου “Στέλιου” της 17Νοέμβρη ένας από τους 7 συλληφθέντες σε επιχείρηση ΕΛΑΣ στην Πάτρα

FILE PHOTO: Άνδρες της ελληνικής αστυνομίας κατά την διάρκεια επιχείρησης. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ




Γιος του «Στέλιου» της 17Ν είναι ένας από τους συλληφθέντες στην επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στην Πάτρα.

Ο 57χρονος σήμερα πατέρας του συλληφθέντος είχε καταδικαστεί σε 17 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή στην οργάνωση, σε ληστεία και επίθεση με εκρηκτικούς μηχανισμούς. Αποφυλακίστηκε το 2010.

Στην διάρκεια της ίδιας επιχείρησης στην Πάτρα συνελήφθησαν ακόμα πέντε άνδρες και μία γυναίκα που εμπλέκονται σε ένοπλες ληστείες τραπεζών, υποκαταστημάτων των ΕΛ.ΤΑ. και σούπερ μάρκετ.

  • Σε κατ’ οίκον έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πιστόλια, 230 γραμμάρια δυναμίτιδας και τρεις υδροπονικές καλλιέργειες κάνναβης.

Από την αστυνομική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη τον τελευταίο μήνα, έχει προκύψει η συμμετοχή τους σε τρεις ληστείες τραπεζών, τριών υποκαταστημάτων των ΕΛ.ΤΑ. και ενός σούπερ μάρκετ, από το 2020 μέχρι σήμερα.

Σε βάρος των συλληφθέντων έχει σχηματισθεί δικογραφία για ληστείες, διακεκριμένες κλοπές, ναρκωτικά, παραβάσεις του νόμου περί όπλων και εκρηκτικών και παράβαση της νομοθεσίας για τις ραδιοσυχνότητες, καθώς είχαν στην κατοχή τους ασυρμάτους συντονισμένους στις συχνότητες της αστυνομίας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές αναζητούνται δύο ακόμη άτομα.

Με πληροφορίες από kathimerini.gr

Νέος αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος ο αντιστράτηγος Γεώργιος Πουρνάρας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: