Μπήκαμε στην τελική ευθεία και τώρα είναι η ώρα να εντατικοποιήσουμε την προσπάθεια μας, είπε ο Νίκος Χριστοδουλίδης στους οπαδούς του

Ο υποψήφιος για την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε μία από τις ομιλίες του. Φωτογραφία από το Επιτελείο του




“Το 2023 να φέρει στη ζωή μας νέα ελπίδα και νέες προσδοκίες. Να βλέπουμε μπροστά και να χαμογελάμε!”, δήλωσε ο υποψήφιος για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Δήλωσε και τα εξής:

Μεγάλο ευχαριστώ στις εκατοντάδες εθελοντών μας που γέμισαν με αισιοδοξία και δύναμη τα επιτελεία Αμμοχώστου, Λάρνακας, Λευκωσίας, Λεμεσού και Πάφου. Συνεχίζουμε Δυνατά! Χρόνια πολλά και καλή χρόνια. Ελπιδοφόρο το 2023!

Έγραψε ακόμα στη σελίδα του, στο Facebook:

Όλους αυτούς τους μήνες συζητήσαμε για τα προβλήματα, τις ανησυχίες, τις προσδοκίες σας. Για την ανάγκη μίας διακυβέρνησης που θα δημιουργήσει ελπίδα και προοπτική για το σύνολο του Κυπριακού λαού.

Μπήκαμε στην τελική ευθεία και τώρα είναι η ώρα να εντατικοποιήσουμε την προσπάθεια μας, να δουλέψουμε πιο δυνατά. Όλοι μαζί. Είμαστε χιλιάδες και ναι, μπορούμε να πετύχουμε όλα όσα θέλουμε για μας και τα παιδιά μας.

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ότι με τον Ινδό Υπουργό Εξωτερικών Σουμπραχμιανιά Τζαϊσανκάρ, ο οποίος βρισκόταν στην Κύπρο, συναντήθηκε ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Κατά την συνάντηση, έγινε ανταλλαγή απόψεων σε σχέση με το Κυπριακό, τις διμερείς σχέσεις Κύπρου – Ινδίας και τους διαχρονικούς δεσμούς ανάμεσα στα δύο κράτη, ενώ συζητήθηκαν οι διεθνείς εξελίξεις με έμφαση την Ουκρανία.

Συζητήθηκε επίσης η προοπτική συνεργασίας Ινδίας και Κυπριακής Δημοκρατίας, στο πλαίσιο των ευρύτερων συνεργασιών στη Μέση Ανατολή, καθώς και συνεργασία των δύο χωρών με την ιδιότητα της Κύπρου ως μέλος της ΕΕ.

Ο Ερντογάν επεξεργάσθηκε σενάρια για τα επόμενα βήματα στην κατεχόμενη Αμμόχωστο: Είναι οι “πιλοτικές” επιστροφές στο Βαρώσι το επόμενο βήμα;

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: