Απολογείται ο «Μάξιμος Σαράφης»: Αρνείται εμπλοκή του σε κύκλωμα εξαπάτησης επιχειρηματιών και εκφράζει φόβους για τη ζωή του [video]

FILE PHOTO: Τα κεντρικά γραφεία της Novartis Hellas, στη Μεταμόρφωση Αττικής. ΑΠΕ-ΜΠE, ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ




Αντιμέτωπος με την 31η τακτική ανακρίτρια βρέθηκε ο κατηγορούμενος ως ηγετικό πρόσωπο σε εγκληματική

οργάνωση που εξαπατούσε επιχειρηματίες, 50χρονος, πρώην στέλεχος της Novartis και ο οποίος φέρεται ως ο προστατευόμενος μάρτυρας στην υπόθεση με το κωδικό όνομα «Μάξιμος Σαράφης».

Εάν και ο ίδιος αρνείται σε όλα τα στάδια της δικαστικής διαδρομής της Novartis ότι ήταν ένας από τους προστατευόμενους μάρτυρες, σε ανακοίνωσή του έχει μιλήσει για άθλια και ρεβανσιστική στοχοποίηση του από το 2018 και λόγω της υπόθεσης μιλάει για παρακράτος.






Λίγο πριν μπουν στο ανακριτικό γραφείο με το δικηγόρο του, εξέφρασε φόβους για τη ζωή του. Υπενθυμίζεται πως άλλοι δύο έχουν συλληφθεί μαζί του.

Συνολικά έξι πρόσωπα φέρονται να συμμετέχουν στην οργάνωση και βαρύνονται με σημαντικές κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, απάτη, πλαστογραφία και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, καθώς φέρονται πως εξαπατούσαν πελάτες επιχειρήσεις μεσολαβώντας για την παροχή δανείων με ευνοϊκούς όρους από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

 

Πηγή: ertnews

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: