Το εκτός ορίων μίσος του Τζέρεμι Κλάρκσον (ex.Top Gear – Grand Tour) για τη Μέγκαν: «Θέλω να τη δω γυμνή να της πετούν περιττώματα» [videos]

FILE PHOTO: Ο Τζέρεμι Κλάρσον, μια μέρα μετά την δημοσίευση του υβριστικού άρθρου του, δήλωσε ότι είναι «τρομοκρατημένος που προκάλεσε τόσο μεγάλο κακό» και «θα είναι πιο προσεκτικός στο μέλλον». Screenshot via YouTube




Τεράστιο θέμα δημιουργήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο από άρθρο που υπογράφει ο Τζέρεμι Κλάρκσον ένας από τους δημοφιλέστερους τηλεοπτικούς παρουσιαστές εκφράζοντας με ακραίες εκφράσεις το «μίσος» του για την Μέργκαν Μαρκλ.

Καθώς ο βρετανικός Τύπος συνεχίζει να πλημμυρίζεται από έμμεσα ή άμεσα επικριτικά δημοσιεύματα σχετικά με την κόντρα Χάρι και Μέγκαν με την βασιλική οικογένεια, μέσα από το ντοκιμαντέρ του στο Netflix, ήρθε το συγκεκριμένο άρθρο για να θέσει το ερώτημα αν πλέον έχει ξεπεραστεί “η κόκκινη γραμμή” και κατά πόσον θα πρέπει να λάβει θέση το Μπάκιγχαμ.

Ο Τζέρεμι Κλάρκσον, μια μέρα μετά την δημοσίευση του υβριστικού άρθρου του,  δήλωσε ότι είναι «τρομοκρατημένος που προκάλεσε τόσο μεγάλο κακό» και «θα είναι πιο προσεκτικός στο μέλλον», αφού έγινε δέκτης σκληρών και αυστηρόταταν αντιδράσεων για σχόλια που έκανε σε στήλη εφημερίδας για το πόσο «μισεί» τη Δούκισσα του Σάσεξ.

Ο 62χρονος διάσημος παρουσιαστής της εξαιρετικά επιτυχημένης σειράς του Grand Tour που αποτέλεσε και την έμπνευση για το επίσης εξαιρετικά δημοφιλές ομώνυμο βιντεοπαιχνίδι, επικρίθηκε επειδή είπε ότι ονειρεύεται τη Μέγκαν Μαρκλ να «παρελαύνει γυμνή στους δρόμους» και ότι ήθελε να δει «τους ανθρώπους να της πετούν περιττώματα».

Περισσότεροι από 6.000 άνθρωποι διαμαρτυρήθηκαν στην βρετανική  ρυθμιστική αρχή Τύπου IPSO για τη στήλη του στην εφημερίδα “Sun” την ημέρα μετά την κυκλοφορία των τριών τελευταίων επεισοδίων του εμπρηστικού ντοκιμαντέρ του Netflix, “Harry & Meghan”, από τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ.

Το ζευγάρι περιγράφει λεπτομερώς τις εμπειρίες του που οδήγησαν στην απόφαση να απομακρυνθούν από τα βασιλικά καθήκοντα και να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα στις ΗΠΑ.

Σε άρθρο του για τη Sun , ο Κλάρκσον έγραψε:

«Την μισώ. Περισσότερο απ’ όσο μισώ τον [κατά συρροή δολοφόνο] Ρόουζ Γουέστ. Την μισώ σε κυτταρικό επίπεδο.

«Τη νύχτα, δεν μπορώ να κοιμηθώ καθώς είμαι ξαπλωμένη εκεί, τρίζοντας τα δόντια μου και ονειρεύομαι τη μέρα που θα την αναγκάσουν να παρελάσει γυμνή στους δρόμους κάθε πόλης στη Βρετανία, ενώ τα πλήθη θα φωνάζουν «Ντροπή!» και της πέταξε σβώλους περιττωμάτων.

«Όλοι όσοι είναι στην ηλικία μου σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο».

«Αλλά αυτό που με κάνει να απελπίζομαι είναι ότι οι νεότεροι άνθρωποι, ειδικά τα κορίτσια, πιστεύουν ότι είναι αρκετά cool. Νομίζουν ότι ήταν αιχμάλωτη του παλατιού του Μπάκιγχαμ, αναγκασμένη να μιλάει για τίποτα άλλο εκτός από κεντήματα και γατάκια.

«Αυτό με θυμώνει ακόμη περισσότερο. Δεν μπορούν να δουν ότι όλα όσα συμβαίνουν είναι προφανώς προσχεδιασμένα ».

Με πληροφορίες από The Daily Mail

“Τρελάθηκε” με την επιτυχία του «Top Gun: Maverick» ο Τομ Κρούζ: Ευχαρίστησε τους θαυμαστές του με ελεύθερη πτώση από ελικόπτερο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: