Τα πανάκριβα δάκρυα της Μέγκαν: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ του Netflix – Αμοιβή $100 εκατ. [video]

Στιγμιότυπο από το trailer της σειράς ντοκιμαντέρ “Harry & Meghan” του Netflix. Screenshot via YouTube/Netflix




H Mέγκαν Μαρκ εμφανίζεται να ξεσπά σε κλάματα στο εκρηκτικό νέο τρέιλερ για τη σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix, κόστους 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η πλατφόρμα κυκλοφόρησε ένα νέο teaser 60 δευτερολέπτων σήμερα για το ντοκιμαντέρ “Harry & Megham” και αφορά στη ζωή του ζεύγους,  πριν κάνει το ντεμπούτο του την επόμενη εβδομάδα .

Το σύντομο τρέιλερ δείχνει εικόνες άγνωστες μέχρι σήμερα, από τις πρώτες μέρες της σχέσης του ζευγαριού το 2016, μέχρι και σήμερα.

Σε ένα στιγμιότυπο, η 41 ετών Μέγκαν και πλέον μητέρα δυο παιδιών με τα οποία το ζευγάρι μετακόμισε στην Καλιφόρνια, μετά την αποχώρησή του από τη βασιλική οικογένεια, εμφανίζεται να κάθεται σε έναν καναπέ δίπλα στον σύζυγό της, καθώς φαίνεται να λαμβάνουν κάποια δυσάρεστα νέα.

Καθώς ο πρίγκιπας Χάρι γέρνει πίσω στον καναπέ εκνευρισμένος, η Μέγκαν  κοιτάζει κάτω στο πάτωμα πριν σκουπίσει τα δάκρυά της.

Είναι άγνωστο πότε τραβήχτηκε το βίντεο ή τι προκάλεσε αυτό το ξέσπασμα συναισθημάτων, αλλά το τρέιλερ δείχνει ότι γυρίστηκε στον απόηχο της απομάκρυνσης του ζευγαριού από τη βασιλική οικογένεια,  τον Ιανουάριο του 2020.

Σε άλλο σημείο του κλιπ, ακούγεται η φωνή του Χάρι να λέει, «κανείς δεν βλέπει τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες» πριν η εικόνα σβήσει και τη θέση της να πάρουν άλλες που δείχνουν τη Μέγκαν με το μωρό της ή να χορεύει με τον Χάρι στο γάμο τους.

Σε μια άλλη αχρονολόγητη στιγμή, η Δούκισσα εμφανίζεται να κοιτάζει με αγάπη τον σύζυγό της και να σκουπίζει ένα δάκρυ καθώς απομακρύνεται από μέσα σε ένα αυτοκίνητο.

Ένα τρίτο ασπρόμαυρο κλιπ δείχνει τη Δούκισσα κουλουριασμένη σε μια πολυθρόνα με μια κουβέρτα Hermes αξίας 1.260 λιρών.

Το φιλμάκι ανοίγει με έναν παραγωγό να ρωτά “γιατί θέλετε να κάνετε αυτό το ντοκιμαντέρ;” προτού εμφανιστούν περισσότερες από δώδεκα φωτογραφίες με τον Χάρι και τη Μέγκαν μαζί με μια εικόνα του Πρίγκιπα και της Πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Ακούγεται η φωνή του Χάρι να λέει, «κανείς δεν βλέπει τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες».

«Έπρεπε να κάνω ό,τι μπορούσα για να προστατεύσω την οικογένειά μου», προσθέτει αργότερα.

Το τρέιλερ τελικά κλείνει με την Μέγκαν να  λέει: “Όταν το διακύβευμα είναι τόσο μεγάλο, δεν έχει νόημα να ακουστεί η ιστορία μας από εμάς;”

Το ζεύγος λέγεται ότι έχει εισπράξει 100 εκατομμύρια δολάρια για τη σειρά η οποία αναμένεται να προσθέσει ένταση στην βασιλική οικογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου.

 

 

Με πληροφορίες από The Daily Mail

 

Κρασιά από την Καλιφόρνια, αστακός από το Μέιν και τυριά από το Όρεγκον: Αμερικάνικη τοπ γαστρονομία για τον Μακρόν στον Λευκό Οίκο [photos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: