Σύγκρουση στη Βουλή για τις υποκλοπές: Σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων η συζήτηση του ν/σ για ΕΥΠ και κυβερνοασφάλεια [δείτε live]

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας και ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Κώτσηρας συνομιλούν στην Ολομέλεια της Βουλής, στη συζήτηση για το σχέδιο νόμου: «Διαδικασία άρσης του απορρήτου των επικοινωνιών, κυβερνοασφάλεια και προστασία προσωπικών δεδομένων πολιτών», Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022. ΑΠΕ-ΜΠΕ, Αλέξανδρος Μπελτές




Στα ύψη αναμένεται να ανέβει το «πολιτικό θερμόμετρο» κατά τη διάρκεια της συζήτησης σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων στην Ολομέλεια της Βουλής για το ν/σ  με τίτλο «Διαδικασία άρσης του απορρήτου των επικοινωνιών, κυβερνοασφάλεια και προστασία προσωπικών δεδομένων πολιτών».

Το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης υπερψηφίστηκε μόνο από την κυβερνητική πλειοψηφία στην αρμόδια Επιτροπή.

Όπως είχε προαναγγείλει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο πρωθυπουργός θα πάει στη Βουλή και θα απαντήσει σε όλα.

Θα είναι, μάλιστα, η πρώτη δια ζώσης αντιπαράθεση ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Αλέξη Τσίπρα και τους υπόλοιπους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης για το θέμα των παρακολουθήσεων.

Πηγή: ertnews

Συνωστισμός πρωθυπουργών στο Παλλάς: Τα (πολλά) μηνύματα Σαμαρά στην εναρκτήρια ομιλία του Ιδρύματός του

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: