Ο Πούτιν “έφαγε τα μούτρα” του πέφτοντας στις σκάλες, αλλά η ερωμένη παραμορφώθηκε: Σπάνια εμφάνιση της Καμπάεβα μετά από (πόσες;) πλαστικές [videos]

File photo: Ο Βλαντιμίρ Πούτιν με την Αλίνα Καμπάεβα σε πολύ παλαιότερη κοινή τους εμφάνιση. Screenshot via YouTube




Μια σπάνια εμφάνιση έκανε η ερωμένη του Πούτιν σήμερα σε εκδήλωση στο Σότσι, όπου δεν αναφέρθηκε καν στο όνομα του “αγαπημένου” της, ο οποίος – αν αληθεύουν οι πληροφορίες ρωσικών καναλιών – έπεσε φαρδύς πλατύς απ’ τις σκάλες του Κρεμλίνου και η κατάστασή του μετά κι απ’ αυτό το περιστατικό, δεν είναι γνωστή.

Γνωστή όμως έγινε η μεταμόρφωση [προς το χειρότερο] της ερωμένης του, της 39χρονης Αλίνα Καμπάεβα, η οποία εμφανίστηκε σε εγκαίνια αθλητικού κέντρου. Η Καμπάεβα μοιάζει να μην έχει καμια σχέση με το πώς ήταν πριν, καθώς εύκολα διακρίνει κανείς τις πλαστικές στις οποίες έχει υποβληθεί. Τα χείλη, τα ζυγωματικά, τα φρύδια … σχεδόν όλο της το πρόσωπο “αναδομήθηκε” ομολογουμένως αποτυχημένα.

  • Είναι άγνωστο αν οι επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε η Καμπάεβα έγιναν απ’ τον ίδιο πλαστικό χειρουργό που έχει “ρετουσάρει” και τον Πούτιν. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε πως τον χειρουργό συνέστησε στον Πούτιν ο παλιόφιλός του Σίλβιο Μπερλουσκόνι – ζωντανό δείγμα του πώς μπορεί να γίνει κανείς φρικτό ομοίωμα του εαυτού του…

Η βραβευμένη με χρυσό μετάλλιο ολυμπιονίκης Αλίνα Καμπάεβα, έχει κάνει μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού δημόσιες εμφανίσεις μέσα στο 2022 και ίσως μόνο μια από τότε που ο εραστής της διέταξε την απονενοημένη εισβολή στην Ουκρανία.

Σήμερα εμφανίστηκε να εγκαινιάζει ένα νέο προπονητικό κέντρο γυμναστικής στο Σότσι.

Τα κρατικά μέσα ενημέρωσης της Μόσχας δεν επιτρέπεται να συζητήσουν τη 15ετή σχέση της με τον Πούτιν ούτε τα παιδιά που φημολογείται ότι μοιράζονται.

Η τελευταία φορά που η άγνωστη πρώτη κυρία της Ρωσίας εμφανίστηκε δημόσια ήταν τον Σεπτέμβριο.

Το ρωσικό περιοδικό της showbiz Starhit την περιέγραψε ως «αδυνατισμένη, με κομψά διαμορφωμένο πρόσωπο» – πιθανώς αναφερόμενο στην πλαστική επέμβαση στην οποία υπονοείται από πολλές πλευρές [ κι απ την εικόνα που παρουσιάσε σήμερα] ότι υποβλήθηκε.

Τον Σεπτέμβριο κυκλοφόρησαν φήμες ότι ο Πούτιν της υπέδειξε  να κάνει έκτρωση.

«Μιλήσαμε ήδη στις αρχές Μαΐου του τρέχοντος έτους ότι η Αλίνα Καμπάεβα ήταν έγκυος και αφού έγινε γνωστό το φύλο του αγέννητου παιδιού, αναφέραμε ότι ο Πούτιν και η Καμπάεβα θα αποκτούσαν σύντομα κορίτσι», μετέδιδε το κανάλι Telegram General SVR τον Σεπτέμβριο.

«Αλλά ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν θεώρησε την εγκυμοσύνη της Καμπάεβα πρόωρη και τη γέννηση ενός ακόμη, “απρογραμμάτιστου” παιδιού, ανεπιθύμητη.

«Ως αποτέλεσμα, οι σχέσεις μεταξύ Πούτιν και Καμπάεβα επιδεινώθηκαν.

«Και στα τέλη Αυγούστου, ο πρόεδρος επέμεινε στην Αλίνα να κάνει έκτρωση, παρά το γεγονός ότι η εγκυμοσύνη ήταν ήδη πάνω από 20 εβδομάδων και δεν υπήρχαν ιατρικοί ή κοινωνικοί λόγοι για να γίνει έκτρωση.

«Μετά την έκτρωση, προέκυψαν επιπλοκές και για κάποιο χρονικό διάστημα η Καμπάεβα δεν μπορούσε να εμφανιστεί δημόσια».

Το κανάλι ισχυρίζεται ότι γνωρίζει εκ των έσω τις υποθέσεις του Κρεμλίνου χωρίς να προσφέρει αδιάσειστα στοιχεία.

 

 

 

Δείτε φωτογραφίες από την σημερινή εμφάνιση της Καμπάεβα ΕΔΩ

 

Κι ο Πούτιν “μέτρησε” τα σκαλιά κι όχι μόνο…

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έπεσε από τις σκάλες στην επίσημη κατοικία του και λερώθηκε ενώ συνεχίζει να υποφέρει από καρκίνο, γράφει η Daily Mail επικαλούμενη ένα κανάλι του Telegram που υποστηρίζει ότι έχει πληροφόρηση από τους σωματοφύλακές του.

Ο 70χρονος Ρώσος ηγέτης, του οποίου η υγεία έχει επιδεινωθεί εμφανώς από τότε που ξεκίνησε τον πόλεμο στην Ουκρανία , υπέστη την πτώση το απόγευμα της Τετάρτης όταν γλίστρησε κατεβαίνοντας τις σκάλες στο σπίτι του στη Μόσχα, υποστηρίζει το κανάλι General SVR.

Ο Πούτιν προσγειώθηκε στον κόκκυγα [κατά το κοινώς λεγόμενο, έπεσε με τον κώλο], έπεσε πέντε σκαλοπάτια, μετά κύλησε στο πλάι και κουτρουβάλησε άλλα δύο. Η απότομη πρόσκρουση τον έκανε να «αφοδεύσει ακούσια» λόγω «καρκίνου του γαστρεντερικού σωλήνα», σύμφωνα με το κανάλι.

Το General SVR έχει δημοσιεύσει ενημερώσεις σχετικά με την υγεία του Πούτιν από την έναρξη του πολέμου, αν και δεν έχει παράσχει στοιχεία που να υποστηρίζουν τους ισχυρισμούς του ή απόδειξη ότι πράγματι έχει διασυνδέσεις με τους φρουρούς του.

Στην τελευταία ανάρτηση, το κανάλι έγραψε ότι ο Πούτιν σκόνταψε και έπεσε στην πλάτη του, μετά από αυτό έπεσε στο πλάι και γλίστρησε μερικά σκαλιά.

«Το περιστατικό έλαβε χώρα μπροστά στους σωματοφύλακες του προέδρου, οι οποίοι αντέδρασαν γρήγορα και έσπευσαν να βοηθήσουν τον Πούτιν.

«Τρεις αξιωματικοί ασφαλείας βοήθησαν τον πρόεδρο να φτάσει στον πλησιέστερο καναπέ και κάλεσαν τους γιατρούς που βρίσκονταν σε υπηρεσία στην κατοικία».

Το κανάλι είπε ότι οι γιατροί «έφτασαν μέσα σε λίγα λεπτά, αλλά δεν μπορούσαν να εξετάσουν αμέσως τον πρόεδρο».

Αυτό οφειλόταν στο ότι λόγω των ογκολογικών προβλημάτων που έχει στο παχύ έντερο η πτώση ροκάλεσε «ακούσια αφόδευση».

«Πριν από την εξέταση, οι γιατροί συνόδευσαν τον πρόεδρο στο μπάνιο και τον βοήθησαν να καθαριστεί.»

Η έκθεση ανέφερε: «Μετά από πλήρη εξέταση, διαγνώστηκε μελανιά στον κόκκυγα και στους μαλακούς ιστούς.

«Δεν διαγνώστηκε τίποτα κρίσιμο και οι μώλωπες αντιμετωπίστηκαν με παυσίπονα.

«Πρέπει να διεξαχθεί έρευνα για το τι προκάλεσε την «πτώση».

«Φοράει ειδικά παπούτσια, ακόμη και στο σπίτι, με αντιολισθητική επίστρωση, και οι σκάλες στην κατοικία θεωρούνται «ασφαλείς».

«Όπως αποδεικνύεται, όλες οι προφυλάξεις δεν έχουν νόημα όταν έχουμε να κάνουμε με το νευρικό σύστημα ».

Παρά τις αναφορές, ο Πούτιν βιντεοσκοπήθηκε και φωτογραφήθηκε να περιοδεύει σε εργαστήριο στη Μόσχα την επόμενη μέρα χωρίς εμφανή σημάδια τραυματισμού.

Οι εικασίες για την υγεία του Πούτιν αυξήθηκαν από τότε που διέταξε στρατεύματα να περάσουν τα σύνορα της Ουκρανίας στις 24 Φεβρουαρίου.

Εμφανίστηκε ασταθής, με ταραγμένα άκρα κατά την διάρκεια συναντήσεών του με αξιωματούχους ή ξένους ηγέτες.

Πριν από μια συνάντηση με τον δικτάτορα της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο νωρίς κατά τη διάρκεια του πολέμου, το χέρι του φάνηκε να τρέμει ως εμφανές σημάδι της νόσου του Πάρκινσον.

Άλλες εικόνες τον δείχνουν να κρατά σφιχτά την άκρη του τραπεζιού σαν να προσπαθεί να σταθεροποιήσει το χέρι του και να σταματήσει ένα τρέμουλο.

Το περπάτημά του έχει επίσης προκαλέσει υποψίες λόγω μιας φαινομενικής χωλότητας.

 

 

Εν τω μεταξύ, ο Όλιβερ Στόουν, ένας σκηνοθέτης στον οποίο δόθηκε ευρεία πρόσβαση στον Πούτιν για ένα ντοκιμαντέρ του 2017, είπε επίσης ότι νόμιζε ότι ο Πούτιν είχε καρκίνο, αλλά τον νίκησε.

Την ίδια περίπου εποχή το περιοδικό New Lines ισχυρίστηκε ότι έλαβε μια ηχογράφηση ενός Ρώσου ολιγάρχη – τον οποίο δεν κατονόμασε – να λέει ότι ο Πούτιν ήταν «άρρωστος με  καρκίνο του αίματος».

Μόλις ένα μήνα νωρίτερα, ένας ρωσικός ερευνητικός ιστότοπος που ονομάζεται Proekt ανέφερε ότι είχε λάβει έγγραφα που αποδεικνύουν ότι ο Πούτιν ταξιδεύει με μια μεγάλη ομάδα γιατρών.

Ανάμεσά τους ήταν ένας ειδικός στην αναζωογόνηση, ένας ειδικός στη θεραπεία βίαιων τραυμάτων και ένας ειδικός στον καρκίνο.

 

 

 

 

Με πληροφορίες από The Daily Mail

 

Πουλάει το ακραίας χλιδής σπίτι της στην Ελβετία η ερωμένη του Πούτιν: Έναντι $75,5 εκατ. [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: