Και άλλο παιδί, κορίτσι, για τον Πούτιν από την Αλίνα Καμπάεβα: Δυσαρεστημένος φέρεται ο Ρώσος πρόεδρος [video]

File photo: Ο Βλαντιμίρ Πούτιν με την Αλίνα Καμπάεβα. Photo via Twitter




Ο Βλαντιμίρ Πούτιν «περιμένει κόρη» από την πρώην γυμνάστρια ερωμένη του Αλίνα Καμπάεβα, παρά το γεγονός ότι ο Ρώσος Πρόεδρος ισχυρίζεται ότι «έχει αρκετά παιδιά και είναι εντάξει όπως είναι».

Ο 69χρονος ηγέτης του Κρεμλίνου πιστεύεται ότι έχει ήδη δύο κρυφούς γιους με τη χρυσή Ολυμπιονίκη ρυθμικής γυμναστικής, που κάποτε ονομαζόταν «η πιο ευλύγιστη γυναίκα στη Ρωσία».

Η Καμπάεβα ήταν έγκυος το 2015 και ένα αγόρι γεννήθηκε μυστικά στην Ελβετία την ίδια χρονιά, σύμφωνα με μια πηγή που συνδέεται με τον μαιευτήρα που ήταν στη γέννα.

Εν τω μεταξύ, ο δεύτερος γιος της γυμνάστριας γεννήθηκε στη Μόσχα το 2019 με τον ίδιο ειδικό να πετάει στη Ρωσία για τον τοκετό, σύμφωνα με έρευνα της ελβετικής εφημερίδας Sonntagszeitung.

Ο Πούτιν, ο οποίος θα είναι 70 ετών φέτος, έχει αρνηθεί τη σχέση του με τον 39χρονη από το 2007. Έχει κρύψει την υποτιθέμενη μυστική οικογένειά του από τους ψηφοφόρους και δεν ήταν παρών σε καμία από τις γέννες.

Ωστόσο, το ζευγάρι φέρεται τώρα να περιμένει μαζί ένα κοριτσάκι, σύμφωνα με το κανάλι General SVR Telegram – έναν διαδικτυακό λογαριασμό που λέγεται ότι διαχειρίζονται μέλη του Κρεμλίνου.

Η ανάρτηση έγραφε: «Έχουμε ήδη αναφέρει ότι η Alina Kabaeva, η σύντροφος του Προέδρου της Ρωσίας, είναι έγκυος. Χθες έγινε γνωστό το φύλο του αγέννητου παιδιού – αυτό είναι κορίτσι ».

Ωστόσο, ο Ρώσος πρόεδρος λέγεται ότι δεν εντυπωσιάστηκε καθώς η ανάρτηση συνέχισε λέγοντας ότι η είδηση ​​«δεν άρεσε καθόλου στον μελλοντικό πατέρα και πρόεδρο της Ρωσίας», αναφέρει η Sun .

Το ίδιο ρεπορτάζ υποστήριξε ότι όταν ενημερώθηκε ο Πούτιν για τα νέα, εκείνος γκρίνιαξε: «Έχω αρκετά παιδιά και είχα αρκετές κόρες πριν από πολύ καιρό».

Ο λογαριασμός ισχυρίστηκε επίσης ότι η Καμπάεβα ήταν έγκυος τον Μάιο. Αλλη ανάρτηση έγραφε: «Ο Πούτιν ανακάλυψε ότι η ερωμένη του είναι και πάλι έγκυος — και από ότι φαίνεται αυτό δεν ήταν προγραμματισμένο».

Η Καμπάεβα εθεάθη για τελευταία φορά πριν από ένα μήνα στο θέρετρο της Μαύρης Θάλασσας στο Σότσι σε εγκατάσταση εκπαίδευσης ρυθμικής γυμναστικής με 28 παιδιά.

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Moskovsky Komsomolets σχολίασε ότι «είχε χάσει πολύ βάρος».

 

Ο Πούτιν δεν παραδέχτηκε ποτέ δημόσια ότι είχε παιδιά, αν και είναι γνωστό ότι έχει δύο κόρες με την πρώην σύζυγό του  – τη Μαρία, 37 ετών και την Κατερίνα, 35 – και οι δύο από την πρώτη σύζυγό του Λιουντμίλα Πούτινα, από την οποία ο πρόεδρος χώρισε το 2013 μετά από 30. χρόνια γάμου.

Πηγή: dailymail.co.uk

Ο Μπόρις αναζητά νέο χώρο για να φιλοξενήσει τους καλεσμένους του: Ακύρωσε τη γαμήλια δεξίωση στην εξοχική πρωθυπουργική κατοικία

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: