Μηνύσεις κατά των ρουμανικών αρχών και των τουριστικών πρακτορείων στην Ελλάδα θα υποβάλλουν οι επιβάτες του μοιραίου λεωφορείου στο Βουκουρέστι [video]

FILE PHOTO: Στιγμιότυπο από την πρόσκρουση του λεωφορείου στην προστατευτική αψίδα. StirileTVR @StirileTVR μέσω twitter




Τη δικαστική οδό είναι αποφασισμένοι να ακολουθήσουν οι επιβάτες του μοιραίου λεωφορείου στο Βουκουρέστι, στρεφόμενοι τόσο κατά των ρουμανικών αρχών όσο και κατά των ταξιδιωτικών πρακτορείων σε Λάρισα και Βόλο.

Η Μαρία Θερσίτη, μια εκ των 47 Ελλήνων επιβατών, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ανέφερε ότι μετά την κηδεία του συνεπιβάτη της θα κινηθεί νομικά μαζί με τους υπόλοιπους ταξιδιώτες.

«Στάσεις κάναμε κάθε 2,5 ώρες περίπου, ανάλογα που θα βρίσκαμε το επόμενο πάρκινγκ και το διάλειμμα ήταν στα 20 λεπτά. Για τα δεδομένα του δρόμου ο οδηγός πήγαινε αργά, το είχαμε καταλάβει όλοι αυτό», είπε και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Δεν ήξερε καλά – καλά πού είναι τα χαρτιά του λεωφορείου, έτσι έλεγε στους επιβάτες που κάθονταν μπροστά στο λεωφορείο», ανέφερε η κυρία Θερσίτη.

Τέλος, σημείωσε ότι το ένα τουριστικό γραφείο  έβαλε το λεωφορείο και τον οδηγό, ενώ το άλλο τουριστικό γραφείο οργάνωσε όλα τα υπόλοιπα της εκδρομής.

 




ΠΗΓΗ: MEGATV

Τροχαίο ατύχημα στο κέντρο του Αγρινίου: Σοβαρά τραυματισμένος νοσηλεύεται ο οδηγός

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: