Κυκλοφοριακό σταυρόλεξο: Εκλεισαν Πανεπιστημίου και Μεσογείων λόγω πορείας για τον Γρηγορόπουλο και επεισοδίων από Ρομά

Διαδηλωτές συμμετέχουν σε πορεία διαμαρτυρίας μαθητικών και φοιτητικών συλλόγων προς τη Βουλή, για την επέτειο των 14 χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, Αθήνα, Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ




Αναστάτωση στο κέντρο της Αθήνας. Ρομά άναψαν φωτιές στη Μεσογείων ενώ έκλεισε η Πανεπιστημίου λόγω της πορείας για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

Αναλυτικά 

Σε εξέλιξη είναι η πορεία των μαθητών για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Αυτή την ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πανεπιστήμιου, ενώ σύμφωνα με ενημέρωση από την Τροχαία ανάλογα με τις συνθήκες θα πραγματοποιηθούν και άλλες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Γύρω στις 12 το μεσημέρι επεισόδια σημειώθηκαν στο Χαλάνδρι, όταν 40 Ρομά διαμαρτυρόμενοι για το περιστατικό με τον πυροβολισμό του 16χρονου στην Θεσσαλονίκη άναψαν φωτιές σε δύο κάδους σκουπιδιών. Στη συνέχεια, σύμφωνα με ενημέρωση από την ΓΑΔΑ, οι Ρομά επιτέθηκαν στις αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις, που έσπευσαν στο σημείο, πετώντας τους πέτρες και άλλα αντικείμενα.

Λόγω των πυρκαγιών στους κάδους σκουπιδιών έχει διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων στη κάθοδο της λεωφόρου Μεσογείων στο ύψος του Νομισματοκοπείου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/Δ.Σ.
Ελλάδα Αθήνα 

Επέτειος δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου: Δρακόντεια μέτρα της ΕΛΑΣ, μετ΄εμποδίων η κυκλοφορία στο κέντρο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: