Ήταν βρώμικο παιχνίδι, ήταν πόλεμος, λέει ο Χάρι: Νέες βόμβες για το Παλάτι στο επίσημο trailer της σειράς του Netflix [video]

Φωτογραφία που περιλαμβάνεται στην σειρά Harry & Megjan στο Netflix.




Ο πρίγκιπας Χάρι μιλάει για «διαρροή και… φτιαχτές ιστορίες» ως μέρος ενός «βρώμικου παιχνιδιού» της βασιλικής οικογένειας σε ένα νέο τρέιλερ για την επερχόμενη σειρά “Harry & Meghan” στο Netflix.

Περιγράφει τον «πόνο και το μαρτύριο των γυναικών που παντρεύονται σε αυτό τον θεσμό» σε μια προφανή αναφορά στη σύζυγό του, Μέγκαν, και στη μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Τίθεται επίσης από τον Χάρ και φυλετικό θέμα, με έναν σχολιαστή να λέει για την εμπειρία του ζευγαριού: «Είναι θέμα μίσους. Είναι θέμα φυλής».

Η σειρά κυκλοφορεί την ερχόμενη Πέμπτη. Θα ακολουθήσουν άλλα τρία επεισόδια στις 15 Δεκεμβρίου.

Το τρέιλερ περιέχει μια σειρά από σκληρά σχόλια, τα οποία υποδηλώνουν ότι δεν υπάρχει κανένα σημάδι απόπειρας συμφιλίωσης με τη βασιλική οικογένεια.

Αντ ‘αυτού, υπάρχει ένα σχόλιο που λέει “υπήρξε ένας πόλεμος εναντίον της Μέγκαν για να ταιριάζει στις πεποιθήσεις των άλλων”.

Πάνω από μια εικόνα της βασιλικής οικογένειας στο μπαλκόνι των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ, ο πρίγκιπας Χάρι λέει:

“Υπάρχει μια ιεραρχία στην οικογένεια. Ξέρετε ότι υπάρχει διαρροές, αλλά υπάρχουν και “φυτεμένες” ιστορίες .”

Το τρέιλερ συνδέει την εμπειρία της Μέγκαν με την πίεση που αντιμετώπιζε η πριγκίπισσα Νταϊάνα, με εικόνες από την προσοχή του Τύπου να την περιβάλλουν – με τον Πρίγκιπα Χάρι να λέει «Συνειδητοποίησα ότι δεν πρόκειται ποτέ να σε προστατέψουν». «Γνωρίζουμε την πλήρη αλήθεια», λέει στο τέλος ο πρίγκιπας Χάρι.

Την περασμένη εβδομάδα, κυκλοφόρησε ένα teaser για τη σεζόν την ίδια στιγμή που ο αδερφός του πρίγκιπα Χάρι, ο Πρίγκιπας της Ουαλίας, βρισκόταν στις ΗΠΑ για να παρουσιάσει το περιβαλλοντικό του βραβείο Earthshot.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν παραιτήθηκαν επισήμως ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας τον Μάρτιο του 2020.

Ένα χρόνο αργότερα, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με την Αμερικανίδα παρουσιάστρια Oprah Winfrey, η Μέγκαν είπε ότι η ζωή μέσα στη βασιλική οικογένεια έγινε τόσο δύσκολη μερικές φορές που «δεν ήθελε πια να είναι ζωντανή».

Με πληροφορίες από BBC

Τα πανάκριβα δάκρυα της Μέγκαν: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ του Netflix – Αμοιβή $100 εκατ.

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: