Δεν θα επενδύσουμε στον φόβο, λέει ο Χριστοδουλίδης: Δεν θα εξαγοράσουμε συνειδήσεις

FILE PHOTO: Στιγμιότυπο από την πολιτική συγκέντρωση του ανεξάρτητου υποψηφίου για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Λεμεσό. Φωτογραφία από το Επιτελείο του




«Ο Κυπριακός λαός έχει αξιοπρέπεια. Εμείς δεν θα επιχειρήσουμε να εξαγοράσουμε συνειδήσεις, δεν θα λαϊκίσουμε με αφορμή την προεκλογική εκστρατεία» τόνισε ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας σε μαζική συγκέντρωση στον Στρόβολο.

«Εμείς, δεν θα επενδύσουμε στον φόβο για τα δήθεν αρνητικά που έρχονται για να εξασφαλίσουμε την ψήφο του Κυπριακού λαού και την ίδια ώρα να εξαγγέλλουμε ξαφνικά καθημερινά παροχές, που διερωτώμαι πραγματικά, όπως και ο Κυπριακός λαός, γιατί δεν προτάθηκαν τόσο καιρό; Μήπως δεν ήταν προβλήματα τόσο καιρό;», ανέφερε.

  • Πρόσθεσε ότι τις τελευταίες μέρες, βιώνουμε ένα φαινόμενο το οποίο ανάμεσα σε άλλα δεικνύει μια υποτιμητική προσέγγιση για την κοινωνία από κάποιους ότι δήθεν ο Κυπριακός λαός πιστεύει οτιδήποτε του σερβίρουν.

«Είμαστε εδώ για να μιλήσουμε με ειλικρίνεια στην κοινωνία  γιατί πρώτα και πάνω από όλα τη σεβόμαστε» τόνισε.

Ο κ. Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι εφόσον οι πολίτες του δώσουν τη λαϊκή εντολή θα λειτουργήσει προς την κατεύθυνση της ενότητας και της συνεργασίας, τείνοντας χείρα φιλίας προς όλες τις πολιτικές δυνάμεις «που θέλω να πιστεύω αν πραγματικά νοιάζονται για το μέλλον τούτου του τόπου, αν η έγνοια τους δεν είναι ο διαμοιρασμός εξουσίας, θα επιδείξουν και την ανάλογη υπευθυνότητα».

Υπέρ της υποψηφιότητας Νίκου Χριστοδουλίδη μίλησαν στη συγκέντρωση ο Δήμαρχος Στροβόλου Ανδρέας Παπαχαραλάμπους και ο πρώην Δήμαρχος Στροβόλου Σάββας Ηλιοφώτου. 

 

 

Με πληροφορίες από “Φιλελεύθερος’

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: